Wypall poetsdoek L10 6 rol

Art: K7404
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Bijbehorende producten

Omschrijving

De WypAll® L10 papieren poetsdoeken zijn speciaal ontworpen voor verschillende werkomgevingen, zodat ze steeds opnieuw aan uw schoonmaakbehoeften kunnen voldoen. Deze 1-laagse poetsdoeken op een centerfeedrol zijn bedoeld voor de detailhandel en servicebranche en zijn uitgerust met de unieke Airflex™-technologie voor optimale sterkte en absorptie. Dankzij hun geschiktheid voor bevochtiging met sprays die perazijnzuur, waterstofperoxide en 'quats' (quaternaire ammoniumverbindingen) bevatten, kunnen werknemers hun eigen werkplekken, voertuigen, bureaus, stoelen en voedselbereidingsruimtes gemakkelijk schoonvegen voor en na gebruik. Voor omgevingen waar het vegen met een doordrenkte poetsdoek vereist is, zijn deze WypAll®-schoonmaakrollen geschikt voor gebruik met sop/schoonmaakmiddel. Houd altijd rekening met de fabrikantinstructies voor verdunning, toepassing en contacttijd. De afmetingen van het afzonderlijke vellen zijn 38 cm (L) x 18,5 cm (B) en er zijn in totaal 6 rollen met 390 witte, 1-laagse vellen (2340 in totaal).

Technische gegevens

Afmeting: 40 cm (B) x 0,6 m (L)
Inhoud: 630 Vellen
Kleur: wit
lagen: 1-laags

Wypall

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment poetsdoeken. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Wypall
Materiaal Papier
Aantal lagen 1-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren