Tork Magneet Kit accessoire voor dispenser W4

Art: 206540
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Flexibel en toch sterk
  • Tijdbesparend

Omschrijving

Dit flexibele en robuuste montagesysteem is speciaal ontworpen voor de Tork Gevouwen Reinigingsdoek Dispenser. Hiermee is het mogelijk om de dispenser op elke magnetische ondergrond te bevestigen, zonder gaten te hoeven boren. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar maakt ook het onderhoud en de reiniging van muren gemakkelijker. Met de flexibele montage op metalen oppervlakken heeft u altijd een doek bij de hand wanneer u deze nodig heeft.

Positieve punten

+ Flexibele en sterke montagesysteem: Het systeem maakt het mogelijk om de Tork Gevouwen Reinigingsdoek Dispenser op alle magnetische oppervlakken te monteren zonder gaten te hoeven boren. Dit biedt veel flexibiliteit en maakt het gemakkelijk om de dispenser te verplaatsen als dat nodig is.
+ Bespaart tijd en is gemakkelijk in onderhoud: Het montagesysteem maakt eenvoudig onderhoud en reiniging van muren mogelijk, waardoor tijd en moeite worden bespaard. Hierdoor kan het schoonmaakproces sneller en efficiënter verlopen.
+ Altijd een doek bij de hand: Doordat het montagesysteem flexibele montage op metalen oppervlakken mogelijk maakt, kan de reinigingsdoek dispenser altijd binnen handbereik worden geplaatst. Zo kunnen medewerkers snel en eenvoudig de doeken pakken en gebruiken wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor een effectievere en snellere reiniging van de omgeving.

Technische gegevens

Systeem: W4 - Top pak systeem
Gewicht: 2,27 kg
Afmetingen (HxLxB): 38x100x68 mm

Tork

Dit merk beschikt over een breed assortiment dispensers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 – 434 43 43.  

Technische gegevens

Merk Tork
Kleur Aqua

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren