Blokbodemzak 60/22 + 22x200mm 40my 4000st

Art: 193600
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Sterk materiaal
  • Voldoet aan vele voedselveiligheidseisen

Symbolen

Voedselveiligheid keurmerk Voedselveiligheid keurmerk

Bijbehorende producten

Omschrijving

Ervaar het beste van gemak en presentatie met onze blokbodemzak 60/22 + 22x200mm 40my 4000st! Perfect voor het presenteren van een verscheidenheid aan traktaties zoals noten, koekjes, hartige zoutjes, snoep, chocolade en andere zoetwaren. Dit veelzijdige decoratieve zakje is gemaakt van stevig, transparant plastic (OPP) dat zijn vorm behoudt, zodat de inhoud er netjes en aantrekkelijk uitziet. Ook ideaal voor het inpakken van kleine geschenken!

Deze zakjes worden plat geleverd en zijn gemakkelijk te openen en te vullen. Dankzij het speciale blokbodemontwerp blijven de gevulde zakjes mooi en presentabel, zodat uw product altijd rechtop blijft staan.

Positieve punten

+ Gerote inhoud
+ Sterk materiaal

Technische gegevens

Kleur: transparant
Breedte: 6 cm
Zijvouw: 2,2 cm
Hoogte: 20 cm
Materiaal: plastic

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Kleur Transparant

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren