Polyesterverwerkende industrie

Top categorieën voor de polyesterverwerkende industrie.

Een zeer compleet assortiment

Favorieten van onze klanten

 • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

  U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

 • Voorraad en snelle leveringen

  Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

 • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

  Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze industrie nieuwsbrief

Polyesterverwerkende industrie

Werken binnen de polyesterverwerkende industrie zorgt elke dag weer voor een uitdaging. Zo moet u natuurlijk voldoen aan allerlei nationale en Europese voorschriften en richtlijnen. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat uw medewerkers veilig kunnen werken. Om ervoor te zorgen dat uw klanten te maken krijgen met zo laag mogelijke kosten zonder dat dit van invloed is op de kwaliteit van uw dienstverlening, schakelt u Carel Lurvink in. Wij zijn de juiste partner op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en werkmaterialen binnen de polyesterverwerkende industrie. Met ons kiest u keer op keer voor veiligheid, kwaliteit in dienstverlening en een optimale kostenbeheersing.

Veilig werken staat voorop

We zijn inmiddels beland bij de vierde generatie Lurvink, maar onze bedrijfsmissie is in al die jaren hetzelfde gebleven: werkomgevingen schoner én veiliger maken. De aanwezige gevaren binnen uw branche maken veilig werken essentieel. U bent samen met uw personeel verantwoordelijk voor een optimale veiligheid op de werkvloer. Gelukkig kunt u het risico op allerlei letsel aanzienlijk verminderen met behulp van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. U moet dan denken aan beschermingsmiddelen die gericht zijn op vitale onderdelen zoals het hoofd, de ogen, de oren, de handen en de voeten. Bij Carel Lurvink heeft u de keuze uit een ruim aanbod van producten die het werken voor u en uw medewerkers stukken veiliger maken.

Kies voor een oplossing op maat

Onze werkwijze en kwaliteit van dienstverlening is echt anders dan die van andere aanbieders. Dat komt vooral door de innovatieve manier waarop we samenwerken met onze leveranciers. Tegelijkertijd delen we ook heel graag onze kennis en expertise met onze klanten. We denken met u mee, ook als het allemaal zeer complex wordt. En dat levert de juiste resultaten op. Ofwel oplossingen op maat waarmee onze klanten verder kunnen.

Veiligheidsproducten voor uw branche

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf binnen de polyesterverwerkende industrie kunnen voorzien van de juiste veiligheidsmiddelen? Neem dan eens een kijkje tussen alle producten uit ons assortiment die  de situatie op en rondom de werkvloer stukken veiliger maken. Zo vindt u bij ons onder andere:

 • Persoonlijke beschermingsmiddelen (zoals handschoenen, disposable overalls en adembescherming)
 • Rollers
 • Kwasten

Meer informatie? Onze specialisten helpen u graag verder. Bel naar 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur