3M persoonlijke beschermingsmiddelen

Is uw personeel goed beschermd?

Wist u dat in Nederland elk jaar bijna 3.700 mensen overlijden als gevolg van beroepsziekten? En dat 40% van de werknemers de verkeerde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) kiest of deze verkeerd gebruikt? Ongelooflijke cijfers als u weet dat dit in veel gevallen voorkomen kan worden.

Science of Safety

Daarom werkt 3M volgens een werkwijze die zich al wereldwijd bewezen heeft en u helpt veilige arbeidsomstandigheden voor uw werknemers te creëren. Deze werkwijze wordt de ‘Science of Safety’ genoemd en wordt onderverdeeld in 6 elementen:

  • Industrie experience: iedere sector kent zijn eigen gevaren en risico’s. De specialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring om hulp op maat te kunnen bieden. 
  • Hazard awareness: er zijn nog steeds gevaren en risico’s waar medewerkers aan blootgesteld worden zonder dat ze daar vanaf weten. 3M helpt deze gevaren te identificeren en de juiste oplossing te kiezen. Klik hier om meer lezen over welke gevaren & risico’s u mee te maken kunt hebben. 
  • Regulatory Knowledge: kennis over regelgeving en PBM’s is essentieel. 3M helpt u deze juist te implementeren.
  • Innovative Technologies: de innovatiecultuur heeft geleid tot de ontwikkeling van toonaangevende PBM’s en stopt niet zolang persoonlijke bescherming nodig is. 
  • Quality Products: gebruikers kunnen rekenen op duurzaamheid, comfort en kwaliteit. Door ons brede productportfolio kan de juiste bescherming gekozen worden. Om u te helpen zijn de populairste producten op een rijtje gezet. 
  • Education & Training: naast opleiding en coaching zorgen we voor technische expertise en ondersteuning.

3M en Carel Lurvink

Carel Lurvink is al jaren partner van 3M. Doordat wij nauw samenwerken met onze klanten weten we wat er speelt op de werkvloer en kunnen wij de juiste PBM’s adviseren. We bieden een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen; van gehoorbescherming en adembescherming tot veiligheidshelmen en –brillen.

 Van klanten ontvangen wij de volgende feedback:
  • Uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Goed op de hoogte van regelgeving en BPM’s
  • Snelle levering, vaak al binnen 24 uur
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren