Carel Lurvink

Brady industriële signalisatie en identificatie

Carel Lurvink is leverancier van veel grote merken, waaronder Brady. Brady is dé specialist op het vlak van labelling en identificatie. Brady Corporation is een internationaal opererende producent en leverancier van complete oplossingen voor het identificeren en beschermen van mensen, producten en bedrijfspanden. Brady is een bevoorrechte identificatiepartner in diverse industrieën, omdat ze telkens rekening houden met de laatste industriële standaarden in onze identificatie- en veiligheidsoplossingen. De producten van Brady helpen bij het verhogen van de veiligheid en bevorderen de productiviteit en prestaties. Dit doen ze bijvoorbeeld doormiddel van high-performance labels en borden, printsystemen en software- en veiligheidsvoorzieningen. Het assortiment omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.

Waarom Brady signalisatie en identificatie?

  • Veiligheid staat voorop.
  • Ruime keuze.
  • Bevordert productiviteit en prestaties.

Assortiment Brady

Carel Lurvink heeft een heel ruim assortiment Brady veiligheidsartikelen. Voor een veilige werkvloer kunt u bij Carel Lurvink terecht en dan kunt u niet om de producten van Brady heen. We bieden 500 verschillende producten. Het grootste gedeelte bestaat uit signalisatie. Hieronder valt onder andere signalisatietape, veiligheidspictogrammen en vergrendelingssystemen. De producten kunnen geselecteerd worden op kleur, maat, materiaal en eigenschap. Bekijk het assortiment eens.

Carel Lurvink en Brady signalisatie en identificatie

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment signalisatie- en identificatieproducten, zoals signalisatietape, veiligheidspictogrammen en vergrendelingssystemen. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Brady signalisatie en identificatie:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel uw signalisatie en identificatie direct online:

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur