Brady industriële signalisatie en identificatie


Bij Carel Lurvink bieden wij u graag artikelen van grote, kwalitatief hoogwaardige merken aan. Zo ook van Brady. Dit merk is dé specialist op het gebied van identificatie en labeling, en zorgt daarmee voor een veilige, verantwoorde werkvloer. Brady Corporation opereert internationaal als producent en als leverancier van complete oplossingen voor het identificeren en beschermen van mensen, producenten en bedrijfspanden. Wat het merk een bevoorrechte identificatiepartner in diverse industrieën maakt, is dat ze continu rekening houden met de laatste industriële standaarden in de veiligheids- en identificatieoplossingen. Zo weet u zeker dat u met hun producten de productiviteit en prestaties bevordert en de veiligheid verhoogt. Bij Carel Lurvink bieden wij u een ruim assortiment, zodat we samen uw werkvloer zo veilig, comfortabel en verantwoord mogelijk maken.

Waarom Brady identificatie en signalisatie?

Zoals gesteld houden de vernieuwende producten uw werkvloer veilig en duidelijk. Veiligheid staat namelijk voorop bij Brady. De missie bestaat uit het bevorderen van de productiviteit en de prestaties op de werkvloer. Ze zorgen hier bijvoorbeeld voor middels high-performance labels en borden, software- en veiligheidsvoorzieningen en slimme printsystemen. Het merk en Carel Lurvink bieden u een ruime keuze. Het assortiment bevat onder andere kwalitatief hoogwaardige producten voor safety en facility identicatie en afbakening, absorptiematerialen, lockout/tagout-producten, printers, software en identificatielabels.

Assortiment Brady artikelen bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink bevatten wij dus een zeer ruim assortiment met Brady veiligheidsartikelen. Wij bieden meer dan vijfhonderd artikelen, waarvan het grootste deel bestaat uit signalisatie. Hierbij kunt u denken aan veiligheidspictogrammen, signalisatietape en vergrendelingssystemen. Uiteraard begrijpen wij dat het een opgave is om het perfecte product voor uw situatie te vinden. Daarom bieden wij u eenvoudige filters waarmee u de producten kunt selecteren op materiaal, maat, kleur, toepassing en eigenschap. Neem een kijkje in ons assortiment en filter op de gewenste specificaties. 

Carel Lurvink en Brady signalisatie en identificatie

Voor een veilige werkvloer komt u bij Carel Lurvink terecht en dan kunt u niet om de producten van Brady heen. Middels jarenlange ervaring en expertises weten wij beide hoe we u het best kunnen bedienen. Zo bedienen we bij Carel Lurvink al 130 jaar succesvol kleine tot zeer grote organisaties. Wij weten erdoor wat er speelt op elke werkvloer en hebben daarop afgestemd een zeer ruim assortiment, zo ook met signalisatie- en identificatieproducten. Door de grote voorraad kunnen wij bestellingen zeer snel leveren en daarnaast is er altijd ruimte voor persoonlijke service.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Brady signalisatie en identificatie:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.
  • Ervaar het zelf en vind bij Carel Lurvink de juiste Brady producten voor uw werkvloer.

Brady bestellen?

Heeft u vragen of een Brady product of de toepassing ervan? Raadpleeg dan onze productspecialisten voor advies op maat.