Vloerenindustrie

Top categorieën voor de vloerenindustrie

Een zeer compleet assortiment

Favorieten van onze klanten

Voordelen voor de vloerenindustrie

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze industrie nieuwsbrief

Vloerenindustrie

Als bedrijf dat werkzaam is binnen de vloerenindustrie staat u altijd voor een uitdaging. Aan de ene kant wilt u uw klanten zo weinig mogelijk laten betalen voor uw diensten. Maar aan de andere kant vindt u het ook belangrijk dat de kwaliteit van uw dienstverlening hoog is en dat uw medewerkers altijd veilig kunnen werken. Gelukkig is dit allemaal mogelijk als u samenwerkt met Carel Lurvink. Wij zijn uw ideale partner op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en werkmaterialen. Met Carel Lurvink kiest u altijd voor veiligheid, kwaliteit in dienstverlening en een optimale kostenbeheersing.

Het belang van veilig werken

Momenteel staat de vierde generatie Lurvink bij ons aan het roer, maar onze bedrijfsmissie is nog altijd onveranderd: werkomgevingen schoner én veiliger maken. En dat wilt u toch ook? De aanwezige gevaren in de bouw- en industriesector maken veilig werken essentieel, dus ook binnen de vloerenindustrie. Samen met uw personeel bent u verantwoordelijk voor het verhogen van de veiligheid op de werkvloer. Met behulp van persoonlijke beschermingsmiddelen, die gericht zijn op vitale onderdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten, kunt u het risico op letsel binnen uw bedrijf aanzienlijk verminderen. Wij beschikken over een ruim aanbod van producten die het werken voor u en uw medewerkers een stuk veiliger maken.

Oplossingen op maat

Wij bewijzen u graag waarom Carel Lurvink écht anders is dan andere aanbieders. Dat heeft vooral te maken met onze innovatieve manier van samenwerken met onze leveranciers. En daarbij delen we onze kennis en expertise graag met onze klanten. We denken graag met u mee, ook bij zeer complexe zaken. Het resultaat? Oplossingen op maat waarmee u als vloerenexpert verder kunt.

Precies de juiste veiligheidsproducten

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf binnen de vloerenindustrie kunnen voorzien van de juiste veiligheidsmiddelen? Ontdek dan zelf dat wij precies de juiste producten in ons assortiment hebben om de situatie op en rondom de werkvloer stukken veiliger te maken. En ook op het gebied van werkmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u bij ons onder andere:

Meer informatie nodig? Onze specialisten helpen u graag verder. Bel naar 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur