Vikan ovale autowasborstel 26cm

Art: 4755
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Symbolen

Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

Eigenschappen

Vikan Transport wasborstel met waterdoorvoer. De borstel kan worden bevestigd aan een van de telescoopstelen uit het Vikan assortiment.
De rubberen stootrand voorkomt krassen op de lak. De wasborstel is gemaakt van polypropyleen en zachte polyester splitvezels. Door de dichte vezelbezetting en de uitgekiende waterverdeling kunt u uw auto of vrachtwagen efficiënt schoonmaken.
Bestand tegen max. 50 °C.

Toepassing

Automotive industrie
Transport sector

Positieve punten

+ Rubberen stootrand voorkomt krassen op lak
+ Geschikt voor alle VTS stelen
+ Optimale waterverdeling

Technische gegevens

Borstel hardheid: Zacht
Maximale gebruikstemperatuur: 50 °C
Minimale gebruikstemperatuur: -20 °C
Gewicht: 0.41kg
Materiaal: Polypropylene Polyester

Vikan

Dit product van het A-merk Vikan beschikt over een groot aanbod hygiëne systemen. Dit artikel is onderdeel van het Vikan VTS (Vikan Transport Systeem). Dat speciaal ontwikkeld is voor het schoonmaken van de binnen- en buitenkant van elk type voertuig. U vindt bij Carel Lurvink onder andere diverse VTS autowasborstelsraamwissershandborstelsbezemsvloertrekkers en stelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Transport
Merk Vikan
Kleur Rood
Materiaal Polypropyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren