Carel Lurvink
Terug naar overzicht

Diversey Divomil RD VC69 20ltr

:7509035
99,73 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Productomschrijving

Divomil RD is een laag schuimend, veilig voor zacht metaal, chloorhoudend reinigingsmiddel voor gebruik in CIP en sproeireiniging applicaties. Divomil RD kan ook worden gebruikt voor het handmatig reinigen & bleken in voedselverwerkende industrie, bijv.voor het schoonmaken en reinigen van vriezers en gisttanks in de bakkerij-industrie. Divomil RD kan worden toegepast voor het bleken van bijv. snijplanken in de vleesverwerkende industrie.

Eigenschappen

- Divomil RD biedt uitstekende reinigende eigenschappen voor krattenwas- en CIP toepassingen in de gehele voedingsmiddelen en drankenindustrie.
- Divomil RD is veilig voor zacht metaal.
- Divomil RD is laag schuimend en kan gebruikt worden in CIP systemen met hoge turbulentie.

Positieve punten

Veilig voor zacht metaal, ideaal voor gebruik op aluminium en andere zachte metalen van apparatuur, voorkomt corrosie aan het oppervlak waardoor levensduur wordt verlengd.

Toepassing

Acifoam kan in de aanbevolen concentraties en temperatuur veilig toegepast worden op de meest gangbare roestvaststaal typen die in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt worden.Het is niet geschikt voor gebruik op zachte metalen zoals aluminium en gegalvaniseerd staal.Bij twijfel is het aan te raden het materiaal eerst te testen voor het herhaaldelijk gebruik van dit product.

Diversey

Dit A-merk product beschikt over een volledig assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Patrick Gerritsen

Patrick Gerritsen
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur