Terug naar overzicht

Suma Nova Pur-Eco L6

:7515733
91,90 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Productomschrijving

Suma Nova Pur-Eco L6 is een geconcentreerd vloeibaar vaatwasmiddel voor machinale vaatwassystemen dat speciaal is samengesteld om in middelhard tot hard water het vuil grondig te verwijderen. Wanneer u voor Pur-Eco kiest, dan kiest u voor resultaat, veiligheid voor de gebruiker en respect voor het milieu. Alle producten zijn zodanig geformuleerd dat zij een minimale impact hebben op het milieu. Het product is biologisch afbreekbaar en voldoet aan de Europese criteria (zie Milieuinformatie). Onze formuleringen worden in een lage dosering gebruikt waardoor het productverbruik en daardoor de impact op het milieu vermindert. Tevens wordt gebruik gemaakt van recyclebare verpakkingsmaterialen. Suma Nova Pur-Eco L6 voldoet aan de Nordic Swan criteria. De deskundigheid en maatschappelijke betrokkenheid van Diversey, alsmede de ISO 9001, ISO 14001 certificering en het AISE Charter voor duurzame reiniging, garanderen kwaliteit en efficiëntie voor de toekomst.

Eigenschappen

Suma Nova Pur-Eco L6 is een vloeibaar alkalisch vaatwasmiddel. Het is zeer geschikt voor zware vervuiling en voor gebruik in zowel eentanks als meertanks vaatwasmachines. De speciale combinatie van alkalische en kalkbindende bestanddelen zorgt ervoor dat vuil op een effectieve wijze verwijderd wordt, zelfs bij zeer hoge waterhardheden. De sterk kalkbindende eigenschappen voorkomen kalkaanslag in de machine.

Voordelen

- Breekt vet en ingedroogde voedselresten af
- Sterk geconcentrerd waardoor zuinig in gebruik
- Voorkomt kalkafzetting in de vaatwasmachine, zelfs bij gebruik van hard water

Diversey

Dit A merk product beschikt over een volledig assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Symbolen

Nordic SWAN

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Hielke Brummelhuis
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur