Hygiena InSite Listeria test 50st

Art: 1022612
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Omschrijving

Eigenschappen

InSite Listeria is een gebruiksvriendelijke test voor de aanwezigheid van Listeria. Bemonster het oppervlak en activeer de SNAP VALVE. Na 24-48 uur incubatietijd is het resultaat zichtbaar. Het testmedium verkleurt zwart bij aanwezigheid van Listeria. Directe actie kan worden ondernomen! Een test die veel tijd, kostbaar extern onderzoek en analyses overbodig maakt en het risico op contaminatie uitsluit. InSite Listeria is een gebruiksvriendelijke test voor de aanwezigheid van Listeria. Hoewel laboratorium onderzoeken verplicht zijn, adviseren wij ook zelfstandig listeria testen uit te voeren. Met de Insite Listeria test van Hygiena heeft u al een positief resultaat na 24 uur en een geconfirmeerd negatief resultaat na 48 uur incubatietijd. Het testmedium verkleurt zwart bij aanwezigheid van listeria. De gewenste informatie is sneller voor handen dan bij een laboratorium onderzoek, zodat sneller overgegaan kan worden tot batch vrijgave. Bovendien kunt u bij een negatief resultaat sneller ingrijpen, zodat terugroepacties en eventuele imago schade voorkomen kan worden.

Positieve punten

+ Eenvoudig te gebruiken zonder voorbereidingsstappen
+ Geen complexe laboratoriumapparatuur nodig
+ Grote, bevochtigde sponstop voor optimale monstername
+ Gemakkelijk te interpreteren kleurverandering
+ Vermoedelijk positief resultaat na 24 uur, negatief resultaat na 48 uur

Gevoeligheid

Detecteert tot <10 KVE Listeria spp.
Gevoelig tot <10 KVE L.mono.

Welke artikelen worden aangeraden bij dit InSite Listeria artikel?


InSite Salmonella
Hygiena InSite Salmonella is een snelle en gemakkelijke test voor de detectie van Salmonella-soorten invoedselverwerkende omgevingen.
Insite Listeria
Voor instellingen die niet willen screenen op pathogene Listeria biedt Hygiena de InSite Listeria: een eenvoudig te gebruiken, op zichzelf staande Listeria spp-test. Elk apparaat bevat een chromogeen vloeibaar medium met antibiotica, groeiversterkers en kleurveranderende stoffen die specifiek zijn voor Listeria.

Hygiena

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Voedselveiligheidsartikelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Hygiena
Eigenschap Swabs
Inhoud 50 stuks

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren