Terug naar overzicht

CaluGreen BIO I1 dagelijkse interieureiniger 1 liter

:112200
6,99 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Eigenschappen

Geconcentreerde microbiologische interieurreiniger voor dagelijks gebruik. De uitgebalanceerde formule van specifieke enzymen en micro-organismen breekt organische vervuiling af tot CO2 en water en elimineert ongewenste geuren.
Deze interieurreiniger is geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken. Het middel reinigt grondig, is werkzaam op lage temperatuur en voorkomt plakkerige oppervlakken. De toevoeging van essentiële olie zorgt voor een aangename geur.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Verdunnen met water (max. 45°C). Bij lichte vervuiling: verdunnen tot 2% (20 ml toevoegen aan 1 liter water). Bij zwaardere vervuiling: verdunnen tot 3% (30 ml toevoegen aan 1 liter water). De verdunning van 3% is ook geschikt voor toepassing in sprayflacons. Gebruik voor gladde oppervlakken een doek of een spons. Gebruik voor ruwe oppervlakken een borstel. Enzymen werken door te bewegen, creëer wrijving, zorg dat het schuimt. Eventueel residu afnemen met een droge doek. Niet mengen of in aanraking laten komen met chemicaliën. Bewaren op een koele en donkere plaats in afgesloten originele verpakking.

Positieve punten

+ 100% plantaardig
+ pH neutraal
+ Tast vervuilde objecten niet aan, zeer veilig in gebruik

Veiligheidsvoorschriften

De interieurreiniger is veilig voor mens en natuur. De natuurlijke pigmenten in poreuze materialen worden afgebroken. Het veiligheidsinformatieblad is beschikbaar via de onderstaande “Downloads”.

Technische gegevens

- Inhoud: 1 liter
- Opslag: koel en donker
- Inwerktijd: 1 minuut
- Geur: cederhout
- Geur verwijderend: Ja

CaluGreen

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Interieurreinigers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur