CALU TTS Tri Safe Wet/Dry vlakmop Trilogy systeem

Art: 270768
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Legenda NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Zorgt voor goede hygiëne
  • Multifunctioneel

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

CALU TTS Tri+ Safe Wet Dry is een dubbelzijdige vlakmop voor nat reinigen en drogen. De twee zijden zijn gescheiden door een waterdichte laag. De mop is geschikt om poreuze gladde oppervlaken te reinigen. Combineer deze mop met een mopframe uit het trilogy systeem. De CALU TTS Tri+ Safe Wet Dry heeft twee zijden, de groene kant is voor het dweilen van de vloer en de blauwe kant om de vloer te drogen.

Bekijk ons overzicht voor het kiezen van een geschikte mop voor elke ondergrond.

Positieve punten

+ Multifunctioneel: mop voor wassen en drogen
+ Gemakkelijk te verwisselen mop
+ Microvezels zorgen voor een hoge hygiëne

Technische gegevens

Materiaal: 90% polyester, 10% polyamide
Afmeting: 46x19,5cm
Materiaal Safe zijde (groen): polyester
Materiaal Dry zijde (blauw): 90% polyester, 10% polyamide

Trilogy systeem

Trilogy is een innovatief system waarbij het frame omkeerbaar is en het hierdoor mogelijk maakt om de helft van de benodigde moppen te gebruiken. Trilogy heeft twee vlakke parallelle zijden die aan bieden kanten gebruikt kunnen worden. Ergonomie wordt geboden door het  open-/sluitsysteem  van het frame via het  pedaal , terwijl de fitting in het midden van het frame een gelijkmatige druk op het hele oppervlak mogelijk maakt. Trilogy is ontworpen om te worden gebruikt met Tri-vlakmoppen. Tri-vlakmoppen zijn dubbelzijdige ultramicrovezel moppen van CALU TTS.

CALU TTS

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Vloermoppen . Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Microvezel

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren