CALU TTS Wet system light mopframe 40cm wet systeem

Art: 270800
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Compatibel met ieder handvat met een gat en een diameter van 18 tot 23mm
  • Sluitsysteem van het frame door middel van een pedaal

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

CALU TTS mopframe Wet System is een frame met vlakmopsysteem voor rol-, bek- of vlakwringers. De mopframe Wet is ideaal voor professionele en hoogwaardige reiniging van horizontale en verticale oppervlaken. De vlakmop heeft een groter reinigingsoppervlak dan traditionele moppen, gecombineerd met CALU TTS microvezelmoppen verwijdert hij vuil en bacteriën efficiënt en duurzaam met minder schoonmaakmiddel. Daarnaast is de mopframe volledig gemaakt van polypropyleen, niet roestend, betrouwbaar en volledig recyclebaar.

Positieve punten

+ Het haaksysteem van de dweil voorkomt onnodig bukken
+ Sluitsysteem van het frame door middel van pedaal
+ Compatibel met elk handvat met gat en een diameter van 18 tot 23m

Wet systeem

Dit systeem is de beste oplossing voor een professionele en efficiënte reiniging van vloeren, wanden en plafonds. Bij gebruik van het Wet System blijven de moppen bij het spoelen en persen aan het frame hangen, bukken is niet meer nodig en elk contact met vuil en chemische oplossingen wordt vermeden. Met Wet System werk je sneller, ergonomische en efficiënter in vergelijking met traditionele systemen

Technische gegevens

Kleur: Grijs/groen
Afmeting: 40cm
Materiaal: Polyamide, glasvezel

CALU TTS

Dit A-merk beschikt over een assortiment Vloermoppen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polyamide

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren