SARS-CoV-2 Sejoy Rapid Test cassette Antigeen zelftest (nasal swab)

Art: 152650
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Binnen 15 minuten uitslag
  • 97,8% accuraat
  • Per stuk verpakt

Bijbehorende producten

Omschrijving

Deze corona zelftest is een AG (antigen) zelftest. Bij een antigen zelftest wordt met antilichamen, op een specifiek moment, de aanwezigheid van viruseiwit (antigen) aangetoond in materiaal dat is verkregen met een uitstrijksel uit de keel & neusholte.

Positieve punten

- 97,8% accuraat
- Binnen 15 minuten uitslag
- Testen zijn per stuk verpakt
- CE gecertificeerd

Toepassing

De zelftest testkit voor thuis bestaat uit een testcassette (tester), mengbuisje, vloeistof en een wattenstaaf.
Met de wattenstaaf maakt u een neusuitstrijkje. Vervolgens stopt u deze in de bijgeleverde mengbuis. De wattenstaaf draait u een paar keer rond en sluit het mengbuisje af met de druppeldop. Vervolgens druppelt u de vloeistof vanaf het mengbuisje in de test opening op de testcassette. U ontvangt binnen 15 minuten uw uitslag. De tester zal aangeven of u positief of negatief getest bent.

Bij een goed uitgevoerde test, zal de controlelijn zichtbaar worden. Bent u positief getest op corona dan verschijnt er een tweede lijn. Verschijnt er geen tweede lijn, dan bent u negatief getest en heeft u geen COVID-19.

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43 of e-mail naar: info@carellurvink.nl.

Technische gegevens

Eigenschap COVID-19

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren