Terug naar overzicht

CaluPrevent BLS stoffilter 202 P3

:8011118
11,30 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Eigenschappen

CaluPrevent BLS stoffilter behoort tot de 200 serie. Deze serie stoffilters kenmerkt zich door een hoge efficiëntie, gemakkelijk in gebruik en voldoet aan hoge veiligheidseisen. De 200 serie filters van CaluPrevent BLS beschermt tegen gassen, dampen en giftige deeltjes. Voor de filtratie van de filters wordt er gebruikt gemaakt van actieve kool, de actieve kool gebruikt in deze filters voldoen aan hoge veiligheidsnormen en zorgen voor een uitstekende filtratie. De productie hiervan wordt ook volledig gedaan zonder toevoeging van giftige stoffen. Het filter materiaal wordt beschermd door een beschermd gaas dat de integriteit van het filter verzekerd. De filterefficiëntie van het filter is 99,99%.

Het filterkanister van de CaluPrevent BLS stoffilters is gemaakt van niet vervormbaar ABS. Dit zorgt ervoor dat er absolute controle is over samendrukking van de koolkorrels in het filter. Op deze manier kan er geen kool in de luchtwegen komen waardoor het filter voor 100% betrouwbaar is. De stoffilters hebben door gespecialiseerde tests aangetoond te beschermen tegen formaldehyde.

CaluPrevent BLS 202 P3 R

De CaluPrevent BLS 202 P3 R heeft bajonetaansluiting. Deze aansluiting maakt gemakkelijk contact met het filter en laat de gebruiker weten of het filter goed geplaatst is. Gebruik deze filter met stofmaskers die ook een bajonetaansluiting hebben. De CaluPrevent BLS 202 heeft normering P3 R en beschermt tegen stof. Hieronder verder uitgelegd waartegen het filter bescherming biedt:

Indeling P3: Beschermt tegen hoge concentraties schadelijk stof, rook en nevel die ademhalingswegen kunnen aantasten. Stofklasse 2b. Grenswaarde tussen 10 mg/m3 en 0,01 mg/m3.

Codering R: Reusable, het filter kan worden hergebruikt de dag erna.

Positieve punten

+ Hoge beschermingsfactor
+ Veilig in gebruik
+ Bajonetaansluiting

Technische gegevens

Materiaal filter canister: ABS
Materiaal filter: geplooid vezelgaas

Bewaaradvies

Houdbaarheid: 5 jaar
Temperatuur: -10 graden / 50 graden
Relatieve vochtigheid: 80% max

CaluPrevent BLS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment filters voor adembescherming. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis

Bijbehorende Artikelen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur