CALU TTS vlakmop-pers blauw

Art: 320000B
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Wringer heeft 4 verschillende instellingen voor vochtigheid mop
  • Korte droogtijd van de vloer omdat de pers 10 tot 20 procent meer wringt
  • Vermindert belasting op het lichaam tot wel 70%

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

Eigenschappen

CALU TTS Wiz is een wringer geschikt voor gebruik met vlakmoppen. Deze wringer is uniek vanwege de 4 verschillende instellingen waarop er geperst kan worden. Kies zelf hoe vochtig de mop dient te zijn op basis van het te reingen oppervlak of de gebruikte mop en stel de wringer hier op in. Deze instelling is gemakkelijk binnen enkelen ongenblikken gedaan. Dit maakt de CALU TTS Wiz efficient omdat de pers 10 tot 20 procent meer wringt dan een reguliere mop en hierdoor de droogtijd van de vloer vermindert. Doordat het vochtgehalte van de vlakmop in te stellen is creëer je een constante kwaliteit. Het resultaat is niet langer afhankelijk van de kracht van de gebruiker waardoor optimale prestaties bereikt kunnen worden. Het gebruik van de CALU TTS pers vermindert de belasting tot wel 70%. Dit vermindert het risico op blessures en spierpijn bij de gebruiker van de wringer. De wringer kan gebruikt worden in combinatie met het volledige assortiment CALU TTS multifuntionele trolleys en CALU TTS emmers.

Positieve punten

+ Efficient door 4 instellingen
+ Ergonomisch
+ Constante kwaliteit

Technische gegevens

Systeem: te gebruiken met vlakmoppen
Materiaal: pers: polypropyleen (compleet recyclebaar), handel: aluminium
Afmetingen (LxBxH): 34x25,5x44 cm
Kleuren: rood, blauw, groen, geel, grijs

Duurzaam:

Milieuvriendelijk: volledig gemaakt van polypropyleen, roest niet, solide en volledig recyclebaar.

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment mop persen. Daarnaast beschikt CALU TTS over een groot aanbod aan schoonmaakartikelen bekijk het aanbod in de brochure.Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polypropyleen
Kleur Rood

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren