CALU TTS Turijn dubbele dweilemmer met mop-pers 2x 25ltr groen frame

Art: 270616
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Ergonomische handgreep voor comfortabel gebruik
  • Eenvoudig in gebruik
  • Schokbestendig

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

De CALU TTS Turijn Dubbele dweilemmer met Tec Pers biedt een veelzijdige, ergonomische en betrouwbare oplossing voor vrijwel elke reinigingstoepassing. Het slanke ontwerp past in elke omgeving, en het lichte en compacte frame maakt het gemakkelijk om met de hand te werken. Het schokbestendige frame uit één stuk, dat volledig uit kunststof bestaat, is zowel licht als veerkrachtig, zodat het een langere levensduur heeft dan vergelijkbare producten op de markt. De CALU TTS Turijn heeft ook een haak voor vloerborden of stofdoeken, evenals een optionele mand voor uw schoonmaakgereedschap. Tot slot is de Turijn trolley voorzien van een kunststof handgreep, een gekleurd frame en een Tec wringer die is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren. Dit alles zorgt voor een indrukwekkende oplossing die alle robuustheid biedt die u nodig heeft, samen met de stijl die u wenst. Maak schoonmaken gemakkelijk met de CALU TTS Turijn Dubbele Dweilemmer Met Tec Pers!

De onderdelen van de dweilemmer met pers zijn gemaakt van gecertificeerd recycled plastic waarbij de emmers bestaan uit 50% gerecycled plastic. De dweilemmer is geschikt voor het verrwijderen van nat, vettig of hardnekkig vuil op plaatsen waar naspoelen nodig is. De pers scheidt de reiniginsoplossing met het spoelwater voor efficient gebruik.

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen
Inhoud: voorzien van ergonomisch en flexibel handvat, wringer compleet met anti-spurt paneel, wringer met handvathouder om het handvat vast te zetten tijdens transport. 80 mm wielen met bumpers.
Afmetingen: 74,5x38x87 cm
Gewicht: 7,68 kg

Duurzaam

Onderdelen gemaakt van gecertificeerd gerecycled plastic PSV - Second Life Plastic
Milieuvriendelijk: volledig gemaakt van polypropyleen, roest niet, solide en volledig recyclebaar
Duurzaam: stapelbaar frame om transport te optimaliseren, wat de impact op het milieu vermindert

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment hulpmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polypropyleen
Kleur Grijs

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren