Glazenwassersmaterialen

Glazerwassersmaterialen

Bij Carel Lurvink kan de professionele glazenwasser terecht voor al zijn/haar benodigde glazenwassers artikelen. Van raamwissers tot waterbehandelingsartikelen. In het assortiment van Carel Lurvink treft u voornamelijk producten van het toonaangevende merk Unger. Sinds 1964 zijn ze bekend geworden door het creëren van innovatieve reinigingsproducten van hoge kwaliteit en het leveren van uitstekende klantenservice. Het is nu een internationale onderneming en marktleider in de professionele reinigingsindustrie. Hun scherpzinnige oog voor kwaliteit en het onvermoeibare streven naar nieuwe en betere manieren om te reinigen zijn tegenwoordig nog steeds wegwijzers voor Unger. Ze blijven groeien en investeren. Het succes komt voornamelijk door mensen die in meer dan 80 landen over de wereld samenwerken met zakenpartners om hun gereedschappen van hoge kwaliteit op de markt te brengen. Vanaf het moment dat ze werden opgericht, meer dan 50 jaar geleden, streven zij ernaar om:

  • Hun klanten op de eerste plaats te laten komen.
  • Reinigingsgereedschap van hoge kwaliteit te produceren dat ontworpen is om efficiënter te werken en de hygiëne te bevorderen.
  • Oplossingen aan te bieden die zorgen voor schonere, gezondere gebouwen.

Unger Hiflo

Binnen het assortiment van Carel Lurvink kunt u terecht voor drie verschillende uitvoeringen van Unger Hiflo; nLite, Advanced & Carbontec. Unger is een toonaangevende leverancier op het gebied van watergeleidende systemen voor de zuiverwaterreiniging. De HiFlo systeemtechnologie filtert mineralen en zouten uit het water, waardoor er zuiver water ontstaat. Het reinigen met zuiver watergeleidende systemen is voornamelijk van belang wanneer oppervlaktes gereinigd worden zonder dat deze gedroogd worden. Met behulp van zuiverwaterreiniging is het achterlaten van kringen, kalkresten en residu op oppervlaktes voorgoed verledentijd. Als het watergeleidende nlite stelensysteem gebruikt wordt, is zuiver water een veilige en effectieve reinigingsmethode, vooral op grotere hoogtes. Het nlite systeem is een modulair systeem, waarbij de afzonderlijke onderdelen naar wens geselecteerd kunnen worden op basis van de uit te voeren reinigingstaak. Het modulaire systeem bestaat uit zuiver-water filters, watergeleidende steelsystemen, hoekadapters en borstels.

Unger Hiflo nLite

Het HiFlo nLite stelensysteem van Unger is een innovatie op het gebied van ergonomisch, veilig en efficiënt reinigen, waarbij de gebruiker moeiteloos in staat is om veilig van de grond tot een hoogte van 20m meter te werken. Het stelensysteem is hierdoor uitermate geschikt voor de reiniging van onder anderen glazen- en gebouwgevels, roestvrij stalen oppervlakken, zonnepanelen, borden en voertuigen. Het ergonomisch design, het eenvoudige gebruik en de perfecte verhouding tussen minimaal gewicht en maximale stabiliteit maken de HiFlo nLite een absolute meerwaarde voor alle professionele glasreinigings- en schoonmaakbedrijven.

Unger Hiflo Advanced

De producten van Hiflo Advanced zijn toevoegingen op het nLite stelensysteem. In dit assortiment treft u hoekadaberss en sproeiers voor borstels.

Unger Hiflo Carbontec

De Hiflo Carbontec productgroep van Unger is een uitstekend voorbeeld hiervan. Deze producten en accessoires worden gekenmerkt door een unieke carbonvezelstructuur. De carbonvezeltechnologie binnen de Hiflo Carbontec producten bieden de gebruiker ultieme kwaliteit en stevigheid, terwijl de producten licht en ergonomisch in gebruik zijn. Bovendien draagt de sterke carbonvezelstructuur bij aan de lange levensduur van de Unger Hiflo watergeleidende steelsystemen en bijbehorende accessoires.

Waterbehandeling

Vaak moet water behandeld worden voordat het geschikt is voor consumptie. Waterbehandeling wordt veel toegepast voor drinkwater en industrieel watergebruik. Wij kunnen ons vaak helemaal niet meer voorstellen hoe het leven is zonder schoon water. Men gebruikt dagelijks behandeld water: tijdens het tandenpoetsen, douchen, koffie of thee zetten, koken, kleren wassen, lichaamsverzorging, etc. In Nederland kan men dankzij waterbehandelingsartikelen erop vertrouwen dat het water uit onze leidingen schoon en gezond is. Waterbehandeling draagt dus enorm bij aan een hoge levensstandaard en de gezondheid van de mens en natuur.
In sommige gevallen is er echter extra waterbehandeling nodig. Bijvoorbeeld als de waterleidingen oud zijn. Roestdeeltjes en vuil van oude buizen kan in het water terecht komen. Meer weten over gezond water en de diverse waterbehandelingsartikelen? Bekijk ons assortiment!

Meer informatie over de juiste glazenwassersmaterialen? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.