Carel Lurvink

Tafelpapier

Tafelpapier

Heeft u net een nieuwe tafel gekocht en wilt u die u niet meteen beschadigen? Bij Carel Lurvink vindt u diverse kleuren en uitvoeringen tafelpapier. Met tafelpapier beschermt u uw tafel op een stijlvolle manier. Of u nou tafelpapier zoekt voor uw restaurant, een barbecue, een formeel diner, een verjaardagsfeestje, een kerst diner, een high tea of een proeverij? Wij hebben tafelpapier voor elke gewenste uitstraling. Na gebruik kunt u eenvoudig het tafelpapier verwijderen en vervangen. Zo hoeft u zich niet meer te ergeren over vlekken die er tijdens het wassen niet uit gaan en bespaart u tijd. In ons assortiment bieden wij ook een breed aanbod aan andere tafeldecoratie zoals servetten, onderzetters en placemats aan. Zo kunt u in een keer een complete bij elkaar passende set voor uw tafels halen.

Servetten voor elke gelegenheid

Wij bieden simpele papieren servetten en servetten uit textiel. Papieren servetten zijn voor eenmalig gebruik waardoor ze erg populair zijn. Papieren servetten zijn de meest hygiënische optie. Bovendien kunt u door verschillende servetten te gebruiken variëren in de uitstraling. Wij bieden uiteraard servetten die zijn Gecertificeerd voor contact met levensmiddelen. Onze papieren servetten zijn van hoge kwaliteit zodat ze er niet goedkoop uitzien. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit 1-laags en 2-laagse servetten, 4-vouw of interfolded-vouw servetten en servetten voor een servettenhouder, ideaal voor een zelfbedieningsrestaurant. Ten slot bieden wij ook servetten met de MVO kleurmerken Ecoflower en FSC.

Onderzetters en placemats

Om vlekken te vermijden en uw tafels er nog stijlvoller uit te laten zien kiest u het beste voor een van onze stijlvolle onderzetters en placemats van Lotus en Tork. Hierdoor kunt u nog langer van een tafelkleed genieten. Natuurlijk zijn ook onze placemats en onderzetters van topkwaliteit. 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur