Carel Lurvink

Filter

Merk


Kleur

Maat

Toepassing


Materiaal

Eigenschap


Inhoud


MVO keur

Geur


Gebruiksfreqentie


Type systeemdispenser

Categorie

Luchtverfrissers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Luchtverfrissers voor iedere ruimte

Met een luchtverfrisser haalt u een heerlijke frisse geur in huis zodat onaangename geurtjes gemaskeerd worden door de sterkere geur van de luchtverfrisser te laten overheersen. Echter ervaren sommige mensen de geur van sommige luchtverfrissers als onprettig. Sommige mensen zijn zelfs allergisch voor luchtverfrissers. Als ze in een ruimte komen waar een luchtverfrisser gebruikt is krijgen ze hoofdpijn, irritatie van ogen en luchtwegen of andere allergische reacties.

Luchtverfrissers een goede oplossing

Toch bieden luchtverfrissers een goede oplossing om de sensatie van frisse lucht in slecht geventileerde ruimten te vergroten. Een ideale oplossing om geurproblemen effectief op te lossen in publieke ruimten, bars, hotelkamers, restaurants, kantoorpanden, toiletten etcetera. Luchtverfrissers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo bieden bij spuitbussen. Geurafgevende blokjes, armonalampen, luchtverfrisser korrels, automatische luchtverfrissers. Uiteraard kunt u ook zelf een geur kiezen die u prettig vindt; heeft u liever een kruidige geur, een frisse geur of een zoete geur? Bij Carel Lurvink vindt u een ruim assortiment luchtverfrissers.

Breed assortiment met veel keuze en merken

Bij Carel Lurvink hebben we een ruim assortinment aan luchtverfrissers. Zo kunt u bij ons kiezen uit de volgende merken: CaluClean, Good SenseGlade, Kimberly ClarkBlackSatino, Uriwave, Vendor, Diversey, Tork.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur