Carel Lurvink

Filter

Merk

Kleur
Toepassing
Eigenschap


Inhoud
MVO keur

GeurGebruiksfreqentieCategorie

Huishoudelijke reinigers

Glorix Original bleek 750ml Art: 8714100141090
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Cif gel met bleek 5ltr Art: 100847163
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Huishoudelijke reinigers

Onder huishoudelijke reinigers verstaat men alle reinigers die het huishouden gemakkelijker maken. Zo vindt u in ons assortiment huishoudelijke reinigers bijvoorbeeld ontstoppers, bleekmiddel, dikke bleek, schuurmiddel, allesreiniger, hygiënische doekjes, mierenlokdoos, vliegenspray, antikalk, schoonmaakazijn en afwasmiddel. De huishoudelijke reinigers zijn van toongevende merken zoals Diversey, 3M, Clear, Rio, Glorix, Cif, Bayer Garden en Andy.

Allesreiniger

Allesreiniger is een huishoudelijke reiniger, dat vooral veel water (75%) bevat. Het is bedoeld om de meeste huishoudelijke zaken te kunnen schoonmaken (toilet, keuken, tegelvloer).
Allesreinigers zijn lichtzure (pH 6) tot zwakbasische (pH 8) producten.

Schuurmiddel

Met de huishoudelijke reiniger schuurmiddel kan men gemakkelijk sterk gehecht vuil verwijderen. In schuurmiddel zit namelijk  fijngemalen kalksteen (calciumcarbonaat), dat voor de schurende werking zorgt.

Bleekmiddel

Bleekmiddelen breken kleurstoffen af. Deze huishoudelijke reinigers zijn vaak op basis van chloor of zuurstof. Bleekreinigers zijn slechte ontvetters en ontkalken helemaal niet maar kunnen wel vlekken verwijderen zonder dat er beweging (bijvoorbeeld schrobben) nodig is.

Schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is echt een alleskunner. Iedereen zou schoonmaakazijn in huis moeten hebben. U kunt schoonmaakazijn gebruiken voor het reinigen van uw oven en magnetron door gewoon even een glaasje schoonmaakazijn op hoogste stand in de oven of magnetron te zetten. Vetten lossen namelijk goed op in schoonmaakzijn. Bovendien is het ook een goede ontkalker voor het koffiezetapparaat, waterkoker, badkamertegels of wc-pot. Zelfs zweetvlekken in kleding zijn te verwijderen met schoonmaakazijn.

Kalkreiniger

Nog belangrijke huishoudelijke reiniger is een kalkreiniger. De grote waterhardheid is in Nederlands verantwoordelijk voor de verkalking van kranen, douchewanden, auto’s, en wastafels, maar ook uit waterkokers, koffiezetters, wasmachines, hogedrukreinigers en nog veel meer. Met een professionele kalkreiniger verwijdert u de kalkaanslag eenvoudig.

Ontstopper

Als u niet met een mechanische ontstopper bezig wilt en spatten wilt vermijden, is er ook een andere oplossing om (kleinere) ontstoppingen te verhelpen. Ontstopper is te verkrijgen in een vloeibare vorm of als korrels. U doet gewoon een beetje in een verstopte afvoer in de wasbak, toilet of een doucheputje en laat het even inwerken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur