Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

Merk
KleurMaat

Toepassing
Eigenschap

InhoudMVO keur

Geur

Gebruiksfreqentie
Categorie

Industriereinigers

Industriereinigers voor het zware werk

Carel Lurvink biedt schoonmaakmiddelen speciaal ontwikkeld voor de industrie. Deze industriereinigers zijn ideaal voor het reinigen in de voedingsmiddelenindustrie, groot keuken, zwembaden, mechanische onderdelen, voertuigen, pluimveebedrijven, slachterijen en nog veel meer andere bedrijven en werkplaatsen. Wij bieden namelijk industriereinigers voor verschillende toepassingen. Zo vindt u bij ons koudontvetters, desinfectiemiddelen, interieurreinigers, ontkalkers, RVS reinigers, schuimreinigers, lijm verwijderaars en industriereinigers speciaal voor de voedingsindustrie. De industriereinigers in ons assortiment zijn van toongevende merken zoals Chemtec, Buzil, Cleanology, Deb, Diversey Food Beverage, Diversey, Clear en 3M. Bovendien kunt u op onze website gemakkelijk filteren op eigenschap (alkalische producten, Aerosol, geurloos, hoog geconcentreerd, vetvrij, zure producten, vloeibaar) en gebruiksfrequentie (dagelijks, wekelijks, maandelijks of periodiek) van de industriereiniger. Periodieke industriereinigers zijn vaak krachtige reinigers en raden wij aan alleen te gebruiken bij sterke vervuilingen. De industriereinigers worden aangeboden in grote verpakkingen omdat de producten anders erg snel zouden opgaan in de industrie. Carel Lurvink biedt industriereinigers tot zelfs 950 liter.

Industriereinigers voor de voedingsindustrie

Industriereinigers speciaal voor de voedingsindustrie voldoen aan alle eisen van de HACCP wetgeving. Bedrijven die met voedsel omgaan zijn immers zelf verantwoordelijk voor de productie van veilige en betrouwbare voedingsmiddelen. Hierbij is hygiëne van uiterst belang; welke maatregelingen kan een bedrijf treffen?
• persoonlijke hygiëne van medewerkers: desinfectiemiddelen, disposable kleding
• hygiëne tijdens vervoer van grondstoffen: opbergboxen moeten goed gereinigd zijn met een industriereiniger
• maatregelen tijdens behandeling of verwerking: schone machines.
• Verpakking: wordt een product snel genoeg ingevroren.
• opslag in voldoende schone, donkere ruimtes die goed gereinigd zijn met een industriereiniger speciaal voor de voedingsindustrie

Chloorbleekloog

Veel industriereinigers zijn op basis van chloorbleekloog. Chloorbleekloog is ook wel bekend als bleekwater. Het actieve ingrediënt van chloorbleekloop is natriumhypochloriet, wat een goed oplosbaar zout is en een vrij sterke oxidans. Het doodt bacteriën, schimmels en algen maar chloorbleekloog heeft ook een blekende werking doordat het ook kleurstoffen kan oxideren. Hierdoor moet men goed oppassen waarvoor men industriereinigers op basis van chloorbleekloog gebruikt.

(Koud)ontvetter

Een (koud)ontvetter is nodig voor het ontvetten van onderdelen, gereedschap en andere mechanische delen. Industriële ontvetters zijn uiterst geschikt voor het ontvetten van machines, motoren en onderdelen. Vet, smeermiddelen en olien worden eenvoudig verwijderd. Onze ontvetters zijn CE gecertificeerd en voldoen dus aan de veiligheid, milieu en gezondheidseisen die gesteld zijn door de overheid. Een koudontvetter is daarnaast ook nog duurzaam en zuinig in gebruik doordat het tot 5 keer zijn eigen volume aan vervuiling kan opnemen. 

Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Carel Lurvink's keuze
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
CaluClean Zoutzuur 10% Art: 3076001
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur