Filters

Machinereinigers

13 producten

Machine reinigingsmiddelen voor een optimaal resultaat

Het is belangrijk machines goed te onderhouden. Vooral als u er lang plezier van wilt hebben. Schoonmaken van de machine hoort ook bij goed onderhoud. Vaak doet een grondige schoonmaakbeurt al wonderen. Door de machine goed te reinigen wordt niet alleen overtollig vuil, vocht en stof verwijderd maar inspecteert u de hele machine en neemt u eventuele andere problemen waar die onderhoud vergen. Het schoonmaken van uw machine doet u het beste met speciale machine reinigingsmiddelen. Carel Lurvink biedt machineontkalkers, koffiemachine reinigers en reinigingsmiddelen voor melksystemen in vorm van tabletten of gewoon vloeibare machine reinigingsmiddelen. De machine reinigingsmiddelen zijn van de merken Suma, Clear en Diversey. Deze toongevende merken garanderen kwalitatief goede machine reinigingsmiddelen. Sommige machine reinigingsmiddelen zijn sterker dan andere; let daarom goed of op een dagelijkse, wekelijkse of periodieke machine reinigingsmiddelen benodigd. Wij raden aan de periodieke machine reinigingsmiddelen uitsluitend bij hardnekkige vervuilingen te gebruiken die niet makkelijk met minder sterke machine reinigingsmiddelen te verwijderen zijn. Naast de machine regelmatig te reinigen met goede machine reinigingsmiddelen is het ook belangrijk de motorolie regelmatig te verversen, vloeistoffen op peil te houden, de accu onderhouden en ook kleine problemen op tijd aan te pakken.

Koffiemachine reinigen

Het is van uiterst belang koffiemachines regelmatig grondig te reinigen. Koffieresten blijven makkelijk in koffiemachines achter waardoor de koffie of espresso een zure nasmaak krijgt. Ook een kalkaanslag wordt snel gevormd. Als de kalkaanslag niet regelmatig verwijderd wordt met een machineontkalker, kan de kalkaanslag technische problemen veroorzaken.  Bij ons vindt u professionele machine reinigingsmiddelen die het reinigen van (koffie)machines een stuk eenvoudiger maken en u langer plezier heeft van uw koffiezetapparaat. Handige hulpmiddelen voor het reinigen van een machine zijn borstels van Vikan en Diversey. Met deze borstelsets kunt u gemakkelijk ook alle moeilijk bereikbare plekken bereiken. 

Melksystemen reinigen

Tegenwoordig beschikken de meeste koffiemachines ook over een melksysteem zodat met één druk lekkere cappuccino’s en latte macchiato’s gemaakt kunnen worden. Echter wordt er natuurlijk wel verse melk gebruikt en moet het melksysteem dus regelmatig gereinigd worden. Bij het opschuimen van melk worden eiwitten en vetten van elkaar gescheiden waarbij veel kleine deeltjes achter blijven in het melksysteem. Als het melksysteem niet regelmatig gereinigd worden met een goede melksysteemreiniger kunnen deze deeltjes een verstopping van het stroomcircuit of luchtventiel blokkeren. Reinig dus regelmatig de koffiemachine én het melksysteem.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren