Filter

Merk

Kleur
Materiaal


Toiletborstels

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Toiletborstels

De toilet schoonmaken is niet bepaald een leuke klus; maar het is een noodzakelijke klus. Een toiletborstel wordt gebruikt om de binnenkant van een toiletpot te reinigen. Het beste is de klus met een toiletborstel van goede kwaliteit aan te pakken. Carel Lurvink biedt diverse toiletborstels van Brabantia, Tiger en Unger. Dit zijn toongevende merken op het gebied van schoonmaakproducten. In ons assoritment vindt u toiletborstels waarmee u uw toilet goed schoon kunt houden. Ze zijn gemaakt van kunststof of nylon. Het is belangrijk dat de haren op de borstel stevig zijn zodat het vuil goed weggeschrobt kan worden.

Een stijlvolle toilet

Daarnaast is een toiletborstel ook niet het mooiste en schoonste product. Echter zijn toiletborstels wel essentieel om een toilet schoon te houden. Gelukkig bestaan er verschillende soorten toiletborstelhouders die toch nog bijdragen aan een leuke sfeer in de toilet. Zo kunt u er één kiezen waarin de toiletborstel helemaal niet meer zichtbaar is of één met een leuk kleurtje of een bijzonder model. Een toiletborstelhouder aan de muur kan ook erg praktisch zijn doordat hij niet in de weg staat bij het dweilen. Echter kunt u een toiletborstel die aan de muur hangt niet meer verplaatsen. U kunt ook een vrijstaande toiletborstel kiezen die u kunt verplaatsen. Dit kan ook handig zijn tijdens het schoonmaken. Kies een leuke toiletborstelhouder die bij de stijl in uw badkamer past. Het enige waarop u moet letten zodat de hygiëne behouden blijft is dat de toiletborstel goed in de borstelhouder moet passen.

Toiletrolhouders en toiletborstels schoonmaken

Moderne toiletrolhouders zijn tegenwoordig ook makkelijk schoon te maken. Ze hebben een binnenpot die men gemakkelijk uit de houder kan verwijderen en schoon kan maken. Ook de toiletborstel hoeft niet meteen weggegooid te worden wanneer deze vies is. Een toiletborstel kan men gemakkelijk schoonmaken door de borstel een dag (of nacht) in een emmer met schoonmaakmiddel te zetten. Pas als de toiletborstel erg verkleurd is wordt het tijd een nieuwe wc-borstel te kopen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur