Filters

Hogedrukreinigers

Hogedrukreiniger professioneel

Heeft u een hogedrukreiniger professioneel nodig? Door de jarenlange ervaring met hogedrukreiniging weet Carel Lurvink wat goede kwaliteit is. Wij bieden professionele hoge druk reinigers van de bekende merken Kärcher. Een hogedrukreiniger kunt u gebruiken voor veel verschillende taken zoals gevelreiniging, rioolreiniging, voertuigreiniging, onkruidbestrijding, stalreiniging en het verwijderen van graffiti, kauwgom of ander vastzittend vuil. Ook worden hogedrukreinigers vaak gebruikt om tegels, muren, paden en tuin-, terras- of balkonmeubelen te reinigen. De toepassingen van een hoge druk reiniger zijn eindeloos. Er zijn daarom ook veel verschillende soorten hogedrukreinigers. Voordat u een hogedrukreiniger koopt dient u goed te bedenken waarvoor u het gaat gebruiken. Professionele hogedrukreinigers verschillen in voeding (benzine, diesel, elektrisch met draad of gas), werkdruk (50 – 500 bar) en soort water (kokend heet water, stoom, schuim, warm of koud water). De combinatie waterdruk en waterhoeveelheid bepaald het reinigingsvermogen. Hoe groter het te reinigen oppervlakte is en hoe hardnekkiger het vuil, hoe sterker de hogedrukreiniger moet zijn.  Bovendien is het goed te weten welk model uw voorkeur heeft en hoe lang de slanglengte van de hogedrukreiniger professioneel is.

Kärcher hogedrukreinigers

De hogedrukreinigers professioneel van het betrouwbare merk Kärcher bieden hoge kwaliteit en heeft u tot 5 jaar product garantie. Kärcher is op de hoogte van de wensen op gebied van hogedrukreinigers en innoveert de producten continu. De hogedrukreinigers worden geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste productienormen. Door de sproeitechniek bespaart u energie en water en gaat het schoonmaken tot wel twee keer zo snel. Een professionele hogedrukreiniger van Kärcher is dus een slimme en duurzame keuze.

In ons assortiment vindt u ook losse spuitlansen, hogedrukreiniger koppen en hogedrukreiniger pistolen.

Meer informatie? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.