Carel Lurvink

Filter

Merk
KleurMaat


Toepassing


Materiaal
EigenschapInhoudMVO keur


Gebruiksfreqentie

Categorie

Wasvoorschriften


Vloermoppen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Vloermoppen

Bij Carel Lurvink vindt u een uitgebreid aanbod aan vloermoppen. Vloeren worden erg snel vuil doordat er van buiten veel viezigheden worden meegenomen of dingen op de grond vallen die niet goed worden opgeruimd. De vloer kan een broedplek voor bacteriën worden. Dit is niet erg aangenaam als u zonder schoenen rondloopt of bijvoorbeeld kinderen over de grond kruipen. Het is dus belangrijk regelmatig vloeren schoon te maken. Een vloermop is hiervoor ideaal. Het beste is een kwalitatief goede vloermop waarmee vuil snel en gemakkelijk van de vloer verwijderd kan worden. Een ander voordeel van een vloermop is dat u zich ook niet meer hoeft te bukken om de vloer te reinigen. In combinatie met een van onze (telescoop)stelen en mophouders was de vloer reinigen nog nooit zo makkelijk.

Wij bieden vloermoppen van de volgende merken: Greenspeed, Jonmaster, Numatic, Taski, Taskisum, Unger, Vikan, Vileda, CaluClean, ClearMicro en Diversey. Bovendien zijn er vloermoppen in verschillende kleuren, maten en materialen. Of u de voorkeur geeft aan vloermoppen uit katoen, kunststof, kunstvezel, microvezel, nylon, polyamide, polyester, polyethyleen, velcro of viscose; u vindt de juiste vloermop bij Carel Lurvink.

Vloermop vies, vloer schoon?

Vloermoppen kunnen na gebruik weer gemakkelijk in een wasmachine of met de hand gewassen worden. Het is belangrijk een schone vloermop te gebruiken om een schoon resultaat te krijgen.

Wat als de vloermop te vies is en hierdoor geen goed resultaat meer geeft?

Zoals hierboven al aangegeven kunt u vloermoppen gewoon wassen. Echter raden wij aan bij grotere schoonmaakklussen altijd meerdere schone vloermoppen bij de hand te hebben.  Na een tijdje zullen de vloermoppen vervangen moeten worden doordat ze te vaak gewassen zijn en geen optimaal resultaat meer leveren. Gelukkig kunt u bij Carel Lurvink losse vloermoppen kopen. Tevens bestaan er makkelijke disposable microvezelmoppen die na één keer gebruiken weer weggegooid worden waardoor disposable microvezelmoppen ideaal zijn voor plekken die moeten voldoen aan strenge hygiëne-eisen.

Dweilen met sprayfunctie

Mocht u het vervelend vinden uw vloermop steeds weer opnieuw nat te maken tijdens het schoonmaken; er bestaan tegenwoordig ook vloermoppen of dweil stelen met sprayfunctie. U kunt een waterreservoir vullen en vervolgens sprayen als u vindt dat u meer water nodig heeft. Hierdoor wordt het dweilen met een vloermop nog gemakkelijker.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur