Carel Lurvink

Filter

Merk

Kleur
Maat

Materiaal
Eigenschap

Categorie

Wasvoorschriften

Schoonloopmatten

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Schoonloopmatten

Bent u het ook zat steeds weer vieze voetafdrukken in huis te hebben? Dan is het verstandig in een goede schoonloopmat te investeren en deze in het entree te leggen. Het vuil dat onder de schoenen zit blijft namelijk aan een schoonloopmat zitten en wordt dus niet door de ruimte verspreid. De schoonloopmatten in ons assortiment zijn van het toongevende merk 3M. 3M is een wereldwijd opererend technologieconcern dat actief is op de markten voor kantoor en consument, electronica, gezondheidszorg, industrie en veiligheid, bescherming en communicatie.

Schoonloopmat of droogloopmat

Als entreemat wordt er onderscheid gemaakt tussen een schoonloopmat en een droogloopmat. Zoals het woord het eigenlijk zelf al aangeeft maakt een droogloopmat de schoenen droog. Het vuil wordt echter niet goed van de schoenen verwijderd. Een schoonloopmat daarentegen droogt de schoenen en verwijderd het vuil doordat het vocht en vuil absorbeerd. Vaak wordt een schoonloopmat ook gecombineerd met een droogloopmat. De schoonloopmat licht dan voor de deur om het vuil weg te schrapen en de droogloopmat licht binnen om de schoenen te drogen. Dit is de perfecte combie bij uw entree zodat u geen last meer heeft van natte en vieze voetstappen in uw woning.

Eigenschappen van een schoonloopmat vs droogloopmat

Een droogloopmat is gemaakt van katoen zodat het veel vocht op kan nemen en dus de schoenen goed droogt. Een schoonloopmat is gemaakt van nylon zodat de mat naast een drogende functie ook een schrapende functie heeft. Het vuil dat van de schoenen geschraapt wordt, zakt weg tussen de stugge en rechte polen van de mat zodat het niet mee naar binnen genomen wordt. Let bij de aanschaf van een schoonloopmat of droogloopmat op de vochtabsorberende eigenschappen van de mat. Goede entreematten kunnen tot 8 liter vocht per vierkante meter opnemen. 

Vleur uw entree op met een leuke entreemat

In ons assortiment vindt u diverse entreematten in verschillende kleuren en met verschillende patronen. Zo houdt u met een entreemat niet alleen uw entree schoon maar heeft u ook nog eens vrolijk entree.

In het assortiment van Carel Lurvink vindt u schoonloopmatten van 3M. Onder 3M vallen drie verschillende series. De Nomad Aqua serie, de Nomad Terra serie en de Nomad Ultra Clean serie. De Nomad Aqua zijn droogloopmatten. Deze matten zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten. De Nomad Terra serie zijn schoonloopmatten. Deze serie heeft twee verschillende matten, de 8100 en de 9100. De 9100 heeft iets grotere gaten waardoor deze mat meer verkeer aan kan. De Nomad Ultra Clean serie is speciaal ontworpen voor fijnstof en neemt grote hoeveelheden vuil en fijnstof op.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur