Filter

Merk

MateriaalEigenschap

MVO keur

Aantal lagenSoort vouw

Type systeemdispenser

Categorie

Jumborollen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Jumborollen

Toiletpapier, iedereen heeft het nodig. Het is daarom van belang om de juiste keuze te maken die het best bij u past. Er zijn veel verschillende soorten toiletpapier, en elk soort heeft zijn eigen voordelen. Carel Lurvink beschikt over een grote voorraad toiletpapier, in alle soorten en maten. U vindt altijd wat u nodig heeft. In ons assortiment treft u ook jumborollen en deze dragen veel voordelen met zich mee.

Bij Jumborollen kiest u voor een efficiënt gebruik van toiletpapier. Dit soort toiletpapier zorgt ervoor dat in de sanitaire ruimtes altijd meer dan genoeg toiletpapier aangeboden wordt. Jumborollen zijn daardoor efficiënter, omdat ze minder vaak moeten worden vervangen dan normale rollen. De geavanceerde jumborollen bestaan uit meerdere lagen, wat bijdraagt aan een betere gebruiksvriendelijkheid, en daarnaast ook nog eens zacht aanvoelt. Een jumborol bestaat uit honderden meters papier. Door de hoge kwaliteit is het absorptievermogen erg hoog.
Het papier wat wij leveren voldoet aan meerdere ecolabels, zoals het FSC keurmerk. Dit keurmerk zorgt ervoor dat bossen over de hele wereld op een verantwoorde manier worden beheerd. Ook is een groot deel van ons toiletpapier gerecycled.
Doordat u minder vaak de jumborollen hoeft te vervangen, zijn ze ideaal voor drukbezochte locaties.

Carel Lurvink en jumborollen

Carel Lurvink biedt een grote verscheidenheid aan toiletpapier aan. Wij leveren in veel verschillende soorten en maten, zodat u altijd de juiste keuze maakt! Ook bieden wij andere soorten toiletpapier aan zoals normale rollen, doppenrollen, compactrollengevouwen en vochtig toiletpapier.
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur