Filters

Reinigingsmiddelen

609 producten

Reinigingsmiddelen voor professionals

Wij begrijpen dat het reinigen van uw (werk)omgeving erg belangrijk voor u is. Carel Lurvink biedt daarvoor een groot assortiment reinigingsmiddelen. Wij bieden reinigingsmiddelen voor het sanitair, de vloer, de keuken en vaatwas en het interieur maar ook desinfectiemiddelen en industriële reinigers. Of u nou uw aanrecht of de werkvloer wilt reinigen. Wij bieden milde varianten voor bijvoorbeeld uw kleding, maar ook grondige middelen voor zware vervuiling in bijvoorbeeld de industrie of kunt u kiezen uit een van onze duurzame reinigingsmiddelen. Welk doel u ook wilt bereiken, wij hebben er een middel voor.

De middelen die u nodig heeft

Welke middelen u nodig heeft, hangt af van waar u ze voor nodig heeft. Om bijvoorbeeld textiel te wassen, bieden wij u wasmiddelen in verschillende vormen en bijbehorende wasverzachters. Heeft u een bedrijf in de voedingsindustrie? Wij hebben onder andere middelen voor het verwijderen van kaasvervuiling, het verwijderen van anorganische aanslagen, het reinigen van verwarmde oppervlakken en ook krachtige reinigingsmiddelen voor meerdere doeleinden in de industrie. Als u simpele huishoudelijke reinigers nodig hebt, kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden allesreinigers, maar ook specifiekere reinigers voor bijvoorbeeld ontkalken en ontstoppen. Wilt u simpel en snel ruimtes opfrissen? Dan hebben wij ook een groot aanbod luchtverfrissers voor u. Carel Lurvink is in elk gebied thuis.

Reinigingsmiddelen kopen

Bij Carel Lurvink snappen wij dat u goede schoonmaakmiddelen wilt. Wij leveren de beste kwaliteit en voeren daarom ook veel A-merken. Daarnaast wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Daarom hebben wij prijzen die bij de kwaliteit passen. Op deze pagina van carellurvink.nl vindt u alle reinigingsmiddelen die u nodig heeft. Ze zijn verdeeld over elf subcategorieën. Sommige van deze subcategorieën zijn zelf ook onderverdeeld. Daarnaast kunt u de zoekresultaten filteren op onder andere merk, kleur, toepassing, eigenschap (vloeibaar, (on)geparfumeerd, alkalische producten etc.), inhoud (5 liter, 10 liter etc.), MVO keur (maatschappelijk verantwoord ondernemen), geur en gebruiksfrequentie. Zo vindt u nog sneller wat u zoekt. De producten zijn voorzien van een veiligheidsinformatieblad. Zo zijn de middelen veilig te gebruiken.

Meer informatie of hulp bij het vinden van het juiste product in uw situatie? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren