Blokwitter

8 producten

Een blokwitter kopen bij Carel Lurvink

Een blokkerwitter is ideaal voor het behangen of witten van plafonds en diverse (ongelijke) ondergronden, zoals hout, kunststof en metaal. Het rechthoekige model met kunststof kap, en met stel en emmerhaak, zorgt ervoor dat grote oppervlakten makkelijk en snel geverfd kunnen worden. De kwast is van zuiver Chinees varkenshaar voorzien, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden, hierdoor kunnen de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven. Dit type kwast, een blokkwast, is bij Carel Lurvink verkrijgbaar in diverse breedtematen. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende merken, waaronder Goudhaantje, Staalmeester en ons eigen premium A+ merk CaluPaint. Met CaluPaint krijgt u premium kwaliteit voor een betaalbare prijs.

In ons assortiment vindt u topkwaliteit blokwitters. Carel Lurvink stelt hoge eigen aan de kwasten, zo ook aan een blokwitter. Onze artikelen van CaluPaint worden zelf ontwikkeld en geproduceerd. Op deze manier blijven wij kwaliteit garanderen. Omdat wij zelf onze premium A+ merken produceren, hebben wij een grote voorraad én kunnen we deze producten tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Eigenschappen van een blokwitter

Blokwitters zijn platte kwasten. Deze brede, rechthoekige kwasten bestaan uit lange haren. Vroeger werd een blokwitter veel gebruikt voor het witten van muren, waardoor een blokkwast nu ook wel een witkwast of blokwitter genoemd wordt. De blokwitter is een veelgebruikte kwast voor het schilderen van ongelijke ondergronden, schuttingen en muren, maar ook voor het aanbrengen van voorstrijk, impregneer en grote vlakken douglas-olie of carbeauleum. Daarmee is het een veelzijdige kwast. Kijk voor de precieze toepassingsmogelijkheden, (technische) producteigenschappen en een uitgebreide omschrijving op de productpagina van elke blokwitter. Raadpleeg daarnaast onze productspecialisten voor persoonlijke vragen. Zij verschaffen u advies op maat. Zorg zo samen met Carel Lurvink voor de meest strakke verfresultaten op de meest gemakkelijke manier.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren