CaluPaint witborstel Super 3x7cm wit haar met houten steel

Art: 3027
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Omschrijving

Semi- professionele witborstel. Zwaar gevuld met lang wit Chinees varkenshaar. Geheel uit hout met nikkelen band.

Leverbaar in afmetingen:
- 3x7 cm
- 3x12 cm
- 4x14 cm
- 5x15 cm

Toepassing

Een blokwitter kwast wordt voornamelijk gebruikt voor het schilderen van grote oppervlakken, zoals muren, plafonds, deuren en vloeren. De blokkerwitter is ideaal voor het behangen, witten van plafonds en diverse ondergronden zoals hout, kunststof en metaal. Een blokwitter kan ook worden gebruikt voor het schilderen van vloeren, bijvoorbeeld bij het aanbrengen van vloercoating.

Blokwitter

Een blokwitter kwast is een type schilderkwast met een brede, rechthoekige vorm. De kwast is ontworpen voor het schilderen van grote oppervlakken, zoals muren, plafonds en vloeren. De blokwitter kwast heeft meestal lange, stevige haren gemaakt van synthetische vezels of varkenshaar. De brede, rechthoekige vorm van de blokwitter kwast maakt het mogelijk om snel grote oppervlakken te bedekken met verf. De vorm van de kwast zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf, waardoor er minder kans is op strepen of oneffenheden in de verflaag.
Blokwitter kwasten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van enkele centimeters tot meer dan 10 centimeter breed. Afhankelijk van de grootte van het oppervlak dat geschilderd moet worden, kan de juiste breedte van de blokwitter kwast worden gekozen. Kortom, een blokwitter kwast is een speciaal ontworpen schilderkwast met een brede, rechthoekige vorm, geschikt voor het schilderen van grote oppervlakken.

CaluPaint kwasten

Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Van ronde en platte kwasten tot radiatorkwasten, bokkepoten en blokwitters. Onze kwasten zijn van zuiver Chinees varkenshaar voorzien, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden, hierdoor kunnen de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven.

Uitgebreid assortiment

Naast CaluPaint kwasten, bieden wij ook CaluPaint rollers en CaluPaint (telescoop)stelen.
Wilt u meer weten over CaluPaint? Of een try-out box aanvragen? Bekijk dan hier de merkpagina.

Technische gegevens

Merk CaluPaint
Materiaal Chinees varkenshaar

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren