Filter

Maat


Materiaal


Categorie

Borstelwerk voor schilders

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Maantje half Art: 241
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Behangborstel Art: 246
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Borstelwerk voor schilders

Bent u opzoek naar borstelwerk van de hoogste kwaliteit? Carel Lurvink biedt een grote verscheidenheid aan schildersbenodigdheden, waaronder borstelwerk. Voor elke klus bieden wij professionele artikelen die u kunt gebruiken voor een perfect resultaat.
Borstelwerk is in de afgelopen honderd jaar nauwelijks van vorm veranderd. Nagenoeg hetzelfde type borstel is na honderd jaar nog steeds verkrijgbaar en voorlopig is er nog geen reden om dit te veranderen. Doordat de borstels met de fijnste kwaliteit varkenshaar zijn gemaakt, zijn de borstels erg veerkrachtig en zacht waardoor het makkelijk is om op een goede manier te schoonmaken. Tot op de dag van vandaag, is dit nog steeds dé manier om deze borstels te produceren.

Toepassing in de verfbranche

Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende manieren om oude verflagen te verwijderen. Het verwijderen van deze verflagen is een zeer arbeidsintensief proces. Na het schuren of krabben van kozijnen, trappen, daklijsten en deuren blijven er veel verfschilfers over, deze blijven plakken aan de muur. Door het gebruik van borstels met een hoge kwaliteit varkenshaar worden de schilfers op een makkelijke manier verwijderd. Hierdoor is de muur weer schoon en kunt u beginnen met een nieuwe schilderklus.

China

Het borstelwerk is afkomstig van langharige varkens uit China. Dit land is het enige dat de varkensharen levert. Hierdoor wordt dit product steeds schaarser. Daarom worden de haren alleen gebruikt in kwalitatief hoogstaande borstels en bezems. Tevens wordt er een duurzaam soort hout gebruikt.

Borstelwerk bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink staat kwaliteit op één. Daarom voeren wij uitbundige testen uit op de borstels zodat u verzekert bent van de allerbeste kwaliteit. De haren zijn altijd zeer flexibel en bijzonder slijtvast.
Zoekt u nog andere schildersbenodigdheden? Wij bieden een uitgebreid assortiment schildersbenodigdheden zoals schildersaccessoires, verfbakjes en roosters, plakspaan, plamuurrubber, mengbekers, verfmixers, meetgereedschap en verfbeugels.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur