Filters

Veiligheidspictogrammen

457 producten

Veiligheidspictogrammen

Veiligheidspictogrammen dienen voor veiligheid op de werkvloer. Veiligheidspictogrammen zijn universeel en weet iedereen meteen welke risico’s er zijn, wat wel of niet kan en waar ze voorzichtig moeten zijn. Het is belangrijk dat u weet wat de betekenis van de veiligheidspictogrammen zijn. De veiligheidspictogrammen kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieën: aanwijzing of informatie pictogrammen, verbod pictogrammen, gevaar pictogrammen, gebod pictogrammenCOVID-19 pictogrammen,  brandprefentie pictogrammen, evacuatie en redding pictogrammen.

Meer weten over welke pictogrammen niet te missen zijn op uw werkvloer? Neem contact op een van onze specialisten via 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren