Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

MerkKleur
MaatToepassing

Materiaal
Eigenschap


Inhoud

Model

Veiligheidsklasse

Categorie

Werklaarzen

Voor iedereen geschikte veiligheidslaarzen

Carel Lurvink wil iedereen een geschikte veiligheidslaars kunnen aanbieden die optimaal beschermen tegen gevaren op de werkvloer. Veiligheidslaarzen worden steeds populairder in verschillende branches en kunnen allround gebruikt worden doordat het loopcomfort de laatste jaren enorm vooruit is gegaan. Wij zijn van mening dat veiligheidslaarzen niet alleen praktisch moeten zijn maar ook comfortabel. Om het comfort nog verder te verhogen kunt u bovendien een van onze orthopedische inlegzolen in uw veiligheidslaarzen leggen.

Veiligheidslaarzen passend bij u en uw werkzaamheden

U kunt kiezen uit laarzen die gemaakt zijn van leder, nubuck, polyurethaan, PU, PVC of schapenvacht. Lederen laarzen zijn vaak waterafstotend (soms ook waterdicht) en zijn populair vanwege een hoog loopcomfort. Leder minder snel blaren veroorzaakt in vergelijking met rubberen veiligheidslaarzen. Rubberen veiligheidslaarzen zijn altijd vloeistofdicht en ook hygiënischer waardoor ze goed geschikt zijn voor de voedingsindustrie. Het hangt maar net van uw werkzaamheden en uw voorkeur. Op onze website kunt u gemakkelijk uw voorkeur voor maat, kleur, merk (Bekina, Diadora Utility, Dunlop, Emma of Bata), materiaal, mode en/of veiligheidsklasse aankruisen. Wij hebben ook thermolaarzen voor koudere dagen.

Veiligheidslaarzen voor de voedingsmiddelenindustrie

De veiligheidslaarzen in ons assortiment die speciaal zijn ontwikkeld voor de voedingsindustrie zijn door een extra glad ontwerp eenvoudig te reinigen en beschikken over een antibacteriële voering. 

Veiligheidsnormering

Veiligheidslaarzen worden onderverdeeld in verschillende veiligheidsklassen:
S1 – (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen en energie-absorberende hak. Geschikt voor droge werkomstandigheden.
S1P - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en ondoordringbare tussenzool.
S2 - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en een waterdichte schacht tot 60 minuten. Geschikt voor natte werkomstandigheden.
S3 - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak, waterdichte schacht tot 60 minuten en een ondoordringbare tussenzool. Deze biedt bescherming tegen doorsteken van scherpe voorwerpen.
S4 – Veiligheidslaarzen volledig van rubber of polymeer met een antistatische zool en energie absorberende hak.
S5 – Veiligheidslaarzen volledig van rubber of polymeer met een antistatische zool, energie absorberende hak, geprofileerde loopzool en penetratiebestendige tussenzool (tot 1100 N).

Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Prijs per stuk
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur