Carel Lurvink

Filter

Merk
Kleur
MaatToepassing

Materiaal
Eigenschap


Inhoud

Model

Veiligheidsklasse

Categorie

Werklaarzen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Voor iedereen geschikte veiligheidslaarzen

Carel Lurvink wil iedereen een geschikte veiligheidslaars kunnen aanbieden die optimaal beschermen tegen gevaren op de werkvloer. Veiligheidslaarzen ook wel bekend als werklaarzen worden steeds populairder in verschillende branches en kunnen allround gebruikt worden doordat het loopcomfort de laatste jaren enorm vooruit is gegaan. Wij zijn van mening dat veiligheidslaarzen niet alleen praktisch moeten zijn maar ook comfortabel. Om het comfort nog verder te verhogen kunt u bovendien een van onze orthopedische inlegzolen in uw veiligheidslaarzen leggen.

Veiligheidslaarzen passend bij u en uw werkzaamheden

U kunt kiezen uit laarzen die gemaakt zijn van leder, nubuck, polyurethaan, PU, PVC of schapenvacht. Lederen laarzen zijn vaak waterafstotend (soms ook waterdicht) en zijn populair vanwege een hoog loopcomfort. Leder minder snel blaren veroorzaakt in vergelijking met rubberen veiligheidslaarzen. Rubberen veiligheidslaarzen zijn altijd vloeistofdicht en ook hygiënischer waardoor ze goed geschikt zijn voor de voedingsindustrie. Het hangt maar net van uw werkzaamheden en uw voorkeur. Op onze website kunt u gemakkelijk uw voorkeur voor maat, kleur, merk (Bekina, Diadora Utility, Dunlop, Emma of Bata), materiaal, mode en/of veiligheidsklasse aankruisen. Wij hebben ook gevoerde werklaarzen voor koudere dagen.

Veiligheidslaarzen voor de voedingsmiddelenindustrie

De veiligheidslaarzen in ons assortiment die speciaal zijn ontwikkeld voor de voedingsindustrie zijn door een extra glad ontwerp eenvoudig te reinigen en beschikken over een antibacteriële voering. 

Veiligheidsnormering

Veiligheidslaarzen worden onderverdeeld in verschillende veiligheidsklassen:
S1 – (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen en energie-absorberende hak. Geschikt voor droge werkomstandigheden.
S1P - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en ondoordringbare tussenzool.
S2 - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en een waterdichte schacht tot 60 minuten. Geschikt voor natte werkomstandigheden.
S3 - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak, waterdichte schacht tot 60 minuten en een ondoordringbare tussenzool. Deze biedt bescherming tegen doorsteken van scherpe voorwerpen.
S4 – Veiligheidslaarzen volledig van rubber of polymeer met een antistatische zool en energie absorberende hak.
S5 – Veiligheidslaarzen volledig van rubber of polymeer met een antistatische zool, energie absorberende hak, geprofileerde loopzool en penetratiebestendige tussenzool (tot 1100 N).

We hebben dus een breedt assortiment werklaarsen en veiligheidslaarzen met veel verschillende normeringen (S1, S1P, S2, S3, S4 en de S5 normering).

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur