Filter

MerkKleurMaat
MateriaalEigenschapGeur

Categorie

Inlegzolen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Een goede inlegzool is een must voor elke werkschoen

Als u snel last krijgt van uw voeten tijdens het werken denken de meeste mensen meteen aan andere werkschoenen. Wist u dat inlegzolen in de meeste gevallen een goede oplossing zijn? Wij hebben verschillende typen zolen en onderhoudsproducten. Ze kunnen voorkomen dat u weer geld kwijt bent aan nieuwe werkschoenen. Door het ruime aanbod inlegzolen hebben wij voor elk voettype een geschikte inlegzool. Bovendien kunnen in de meeste werkschoenen ook orthopedische en podotherapeutische exemplaren.

Verschillende merken inlegzolen

Omdat elke voet anders is hebben wij bij Carel Lurvink een breed assortiment inlegzolen. U kunt hier bij denken aan zolen van Bama, Diadora Utility, Emma en Portwest. Voor elke voet hebben we een oplossing.

Verschillende materialen

In verband met verschillende klachten en werkzaamheden hebben we een inlegzolen van verschillende materialen. Zo vindt u in ons assortiment exemplaren van aluminium, fleece en leder. Onze medewerkers staan klaar om u het juiste advies te geven.

Ademende inlegzool

Diadora Utility heeft een bijzonder patent op het net breathing system. Dit ademende systeem verwerken ze niet alleen in hun werkschoenen en werkkleding maar hebben ze ook toegepast op een inlegzool. Deze inlegzool is dus uniek omdat hij ademend en een bewezen techniek heeft om vocht af te drijven.

Weet u niet precies wat voor uw situatie de beste keuze is? Onze specialisten helpen u graag verder via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur