Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Filter

MerkKleur
Maat


Toepassing

MateriaalMVO keur

Model

Categorie

Overhemden

Overhemden

De werkkleding van een bedrijf heeft een grote invloed op de uitstraling en professionaliteit van een bedrijf. Bovendien moet de werkkleding passen bij de werkzaamheden die in het bedrijf uitgevoerd worden. Men kan bijvoorbeeld voor uniformiteit in een team of organisatie zorgen met bedrijfskleding. Een overhemd heeft een professionele uitstraling. Het allerbelangrijkste is echter: overhemden zijn erg pratisch! Daarom worden ze veel gebruikt als werkkleding of bedrijfskleding.

Waarom een overhemd als werkkleding?

Een overhemd is praktisch en stijlvol. Het draagt dus zowel bij aan de functionaliteit als aan de professionaliteit van uw bedrijf of organisatie. Overhemden worden vooral veel gedragen op kantoren maar ook op de werkvloer kunnen ze goed van pas komen. Erg veelzijdig dus als werkkleding; men kan het combineren met zoveel verschillende kledingstukken. Bovendien is een overhemd veel luchtiger als bijvoorbeeld een pak waardoor het veel aangenamer te dragen is; vooral in de zomer. Een nadeel zou kunnen zijn dat een overhemd snel kreukelt en dus gestreken moet worden maar tegenwoordig bestaan er echter ook no-iron of strijkvrije overhemden die niet zo snel kreukelen en u dus meteen aan kunt trekken. 

Vind uw perfecte overhemd bij Carel Lurvink

In ons assortiment bieden wij verschillende soorten overhemden van de toongevende merken ROM88 en Tricorp. De vele verschillende pasvormen en kleuren zorgen ervoor dat iedereen wel iets in ons assortiment vindt. Sommige overhemden zijn wat modieuzer en representativer; bij andere is het belangrijker dat ze praktisch en functioneel zijn. Ze kunnen gemaakt worden uit verschillende materialen. U kunt kiezen uit een volledig katoen, volledig polyesteren of een katoen-polyesteren overhemd. Uiteraard bieden wij zowel overhemden met zowel lange- als korte mouwen, dames overhemden, slimfit overhemden en overhemden geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden (MVO keurmerk “Fair Wear”).
 
Heeft u advies nodig op het gebied werkkleding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Tricorp Dames blouse Oxford Art: CLB6000B42
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur