Filter

Merk

Kleur

Maat

Toepassing

Materiaal
MVO keur


Model

Categorie


Wasvoorschriften


Werkbroeken

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp Dames rok Art: CLS6000B34
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp Dames pantalon Art: CLT6000B34
( p. st.)
excl. btw
Tricorp Dames pantalon Art: CLT6001B32
( p. st.)
excl. btw

Werkbroeken een belangrijk onderdeel voor uw medewerkers

Een werkbroek is een belangrijk onderdeel van de kleding van uw medewerkers. De juiste werkbroek beschermt tijdens het werk, is functioneel en representatief. De broek dient daarnaast goed draagbaar, eenvoudig uit te wassen en van hoge kwaliteit te zijn. Zo kan uw medewerker zijn taak zonder problemen uitvoeren en ziet hij of zij er netjes uit.

De juiste werkbroek

Er zijn voldoende beroepen op te noemen waarin het dragen van de juiste kleding van belang is. Soms is dit met het oog op uniformiteit of uitstraling, soms gaat het om beschermende of functionele kleding. In ons assortiment werkbroeken vindt u een uitgebreide selectie met verschillende modellen voor allerlei beroepen. Zo zijn er speciale broeken voor bijvoorbeeld de bouw, de gezondheidszorg, de horeca en voor schilders. Er is keuze uit diverse modellen, sportief of juist wat meer gekleed en we maken onderscheid in dames- en herenmodellen. Voor de meer casual look zijn er jeans, al dan niet in stretchuitvoering, en zelfs joggingbroeken beschikbaar. Er is een uitgebreide keuze in maat, kleur en uitvoering zodat u beslist de juiste werkbroek voor uw medewerkers kunt selecteren. De modellen zijn kunt u per stuk bestellen, zodat u uw bestelling precies op de behoefte van uw medewerker kunt afstemmen en voor iedereen de juiste broek kunt regelen.

Functie en uitstraling van de werkbroek

We hebben gekozen voor broeken die functioneel en van een goede kwaliteit zijn. Er is gekozen voor duurzame stoffen, die makkelijk wasbaar zijn en waar mogelijk strijkvrij. Zo weet u zeker dat al uw medewerkers netjes gekleed gaan. In veel modellen wordt gewerkt met stretchstoffen. Het voordeel hiervan is dat de broek snel de juiste pasvorm heeft en bovendien extra bewegingsruimte biedt tijdens het werk. Bij de productdetails vindt u alle informatie die u nodig heeft. Heeft een broek voldoende zakken, welke beschermende kwaliteiten zijn er in het model meegenomen en hoe is de afwerking? Naast workers en jeans zijn er modieuze pantalons beschikbaar: hiermee is uw medewerker gegarandeerd een visitekaartje voor uw bedrijf.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur