Carel Lurvink

Filter

Merk
Kleur


Maat

Materiaal

MVO keur

Model

Categorie

Jassen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Tricorp midi parka Art: TMP2000BXXS
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Orcon jas Troy Art: 96010DBKB2XL
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Jassen

Het belang van het dragen van een goede werkjas is groot. Met behulp van een goede werkjas zijn uw medewerkers beschermd tegen diverse weersomstandigheden. Tevens moet een goede jas comfortabel zitten en aansluiten op de werkzaamheden die u uitvoert. Daarnaast kan een werkjas bijdragen aan de uitstraling, zichtbaarheid en uniformiteit van uw medewerkers binnen een werkomgeving. Wij zijn ons bewust van het belang van een goede jas en beschikken over een uitgebreid aanbod van professionele werkjassen. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige jassen aan, die aansluiten op diverse werkzaamheden en omstandigheden. Binnen ons assortiment vindt u onder anderen casual bedrijfsjassen, industriële jassen, softshell- en werkjassen en regenjassen. Hierbinnen leveren wij jassen van diverse toonaangevende merken zoals Tricorp, Orcon en Portwest.

Casual & professionele jassen voor ieder seizoen

Het uitgebreide assortiment van Carel Lurvink varieert van casual jassen tot specialistische werkjassen. Wanneer u opzoek bent naar een representatieve en professionele jas, die weinig onderhoud vergt, dan is een casual jas voor u de beste keus. Deze jassen dragen bij aan een professionele uitstraling, zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn voornamelijk bedoeld voor niet-specifieke of niet-industriële werkzaamheden. Bij ons vindt u onder meer professionele jassen van Tricorp die in diverse uitvoeringen en kleuren voor zowel heren als dames te verkrijgen zijn. Een voorbeeld hiervan is de premium Tricorp jas (jack). Deze jas beschikt over een tijdloos model en kan voor meerdere seizoenen en verschillende bedrijfsactiviteiten gedragen worden. Bent u eerder op zoek naar een sportievere Tricorp jas, dan is de premium Tricorp jas (jack) met capuchon iets voor u. Daarnaast bestaat ons assortiment ook uit diverse seizoensgebonden jassen zoals winterjassen. De winterjassen bieden bescherming tegen winterse weeromstandigheden. Hierbij kan er een keuze gemaakt worden uit gevoerde jassen, pilotjacks of parka’s. Deze jassen worden gekenmerkt als ademend, wind- en waterdicht.

Specialistische werkjassen

Wanneer u opzoek bent naar een jas voor het uitvoeren van specialistische werkzaamheden of voor werkzaamheden in bijzondere omstandigheden, dan bent u bij Carel Lurvink aan het goede adres. Zo bieden wij een diepvries jas aan van het merk Portwest. Deze specialistische diepvries jas biedt een ongeëvenaarde bescherming tegen koude omstandigheden en voldoet aan de EN 342 normering. De diepvries jas (parka) is voorzien van een thermische voering en extra lange gebreide manchetten met duimgaten, die voor extra warmte zorgen. Naast een diepvries jas, bieden wij ook een vlamvertragende jas van Portwest aan. Deze vlamvertragende jas voldoet aan de EN 11612 normering. De EN 11612 normering beschermt werknemers, met uitzondering van lassers en brandweerlui, die worden blootgesteld aan hitte, vlammen en gesmolten metalen. De Portwest Bizweld vlamvertragende jas is in diverse kleuren en maten te verkrijgen. Naast de bovengenoemde voorbeelden van specialistische werkjassen, bieden wij ook algemene of multifunctionele industriële werkjassen aan. Voorbeelden hiervan zijn stof-, food- en zorgjassen.

Multinorm werkjassen

Wanneer een werkjas voor diverse zaken bescherming moet bieden, dan kan een multinorm werkjas uitkomst bieden. Multinorm werkjassen voldoen aan diverse veiligheidsnormen die binnen een omgeving gesteld kunnen worden ten aan zien van beschermende bedrijfskleding. Binnen ons assortiment vindt u diverse type multinorm werkjassen zoals: multinorm parka’s, multinorm softshell jassen en multinorm regenjassen.

 

Softshell en regenjassen

Wanneer u vaak werkzaamheden buiten of in een koude hal uitvoert, dan kan een softshell werkjas uitkomst bieden. Softshell jassen zijn multifunctioneel en worden gekenmerkt door het feit dat ze ademen, waterafstotend en winddicht zijn. Tevens beschikken deze jassen over een hoog draagcomfort. Hierdoor zijn de jassen in te zetten voor diverse werkzaamheden en onder diverse weersomstandigheden. Indien u voornamelijk werkzaamheden buiten verricht, is het aan te raden om over een regenjas te beschikken. Deze jassen zijn water- en winddicht. Regenjassen zijn er in een basis uitvoering, sportieve uitvoering of in een luxe uitvoering te verkrijgen.


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur