Filter

Merk


Model


KleurMaat


Toepassing

Materiaal
Eigenschap

MVO keur

Categorie

Wasvoorschriften

Overhemden

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Overhemden

De werkkleding van een bedrijf heeft een grote invloed op de uitstraling en professionaliteit van een bedrijf. Bovendien moet de werkkleding passen bij de werkzaamheden die in het bedrijf uitgevoerd worden. Men kan bijvoorbeeld voor uniformiteit in een team of organisatie zorgen met bedrijfskleding. Een overhemd heeft een professionele uitstraling. Het allerbelangrijkste is echter: overhemden zijn erg pratisch! Daarom worden ze veel gebruikt als werkkleding of bedrijfskleding.

Waarom een overhemd als werkkleding?

Een overhemd is praktisch en stijlvol. Het draagt dus zowel bij aan de functionaliteit als aan de professionaliteit van uw bedrijf of organisatie. Overhemden worden vooral veel gedragen op kantoren maar ook op de werkvloer kunnen ze goed van pas komen. Erg veelzijdig dus als werkkleding; men kan het combineren met zoveel verschillende kledingstukken. Bovendien is een overhemd veel luchtiger als bijvoorbeeld een pak waardoor het veel aangenamer te dragen is; vooral in de zomer. Een nadeel zou kunnen zijn dat een overhemd snel kreukelt en dus gestreken moet worden maar tegenwoordig bestaan er echter ook no-iron of strijkvrije overhemden die niet zo snel kreukelen en u dus meteen aan kunt trekken. 

Vind uw perfecte overhemd bij Carel Lurvink

In ons assortiment bieden wij verschillende soorten overhemden van de toongevende merken ROM88 en Tricorp. De vele verschillende pasvormen en kleuren zorgen ervoor dat iedereen wel iets in ons assortiment vindt. Sommige overhemden zijn wat modieuzer en representativer; bij andere is het belangrijker dat ze praktisch en functioneel zijn. Ze kunnen gemaakt worden uit verschillende materialen. U kunt kiezen uit een volledig katoen, volledig polyesteren of een katoen-polyesteren overhemd. Uiteraard bieden wij zowel overhemden met zowel lange- als korte mouwen, dames overhemden, slimfit overhemden en overhemden geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden (MVO keurmerk “Fair Wear”).
 
Heeft u advies nodig op het gebied werkkleding? Neem dan contact met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag!

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur