Filter

Merk

Kleur
Eigenschap


Gebruiksfreqentie

Categorie

Stoomreinigers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Professionele stoomreiniger de vlekkenverwijderaar

Een professionele stoomreiniger is ideaal voor het reinigen van vochtgevoelige apparatuur en hoeft enkel gevuld te worden met water. Door de hoge temperaturen stoom die een professionele stoomreiniger produceert, worden hechtingen tussen vuil en oppervlak eenvoudig afgebroken. Stoomreinigers zijn daarnaast de ideale schoonmaakhulp voor het verwijderen van vetvlekken, olievlekken of kalk. Bovendien worden tot wel 99% van de aanwezige bacteriën, schimmels, virussen (zoals COVID-19) en andere ongewenste micro-organismen gedood door de hoge temperaturen van de condens en het water. Met een professionele stoomreiniger is desinfectiemiddel dus helemaal niet meer nodig waardoor een professionele stoomreiniger niet alleen tijd en moeite spaart maar ook nog eens beter is voor het milieu.

Bovendien bereik je met een professionele stoomreiniger plaatsen waar u normaal niet bij kunt. U kunt een stoomreiniger gebruiken voor alle gladde ondergronden, zoals; sanitair, ramen, spiegels en tegelwanden. Toiletten en urinoirs reinigen was nog nooit zo eenvoudig als met een krachtige, professionele stoomreiniger. Met de stoomreiniger verwijdert u al het vuil, fecaliën, schimmels, urineresten en andere verontreinigingen, doodt u bacteriën en micro-organismen, neutraliseert u geur en desinfecteert u het materiaal ook meteen.

Meer informatie voor de juiste stoomreiniger voor u? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43. Of bekijk ons complete assortiment schoonmaakmachines.

*Belangrijke informatie voor gebruik: De heetwaterstroom komt rond de 100 graden celsius uit de stoomreiniger en koelt af naarmate de afstand tussen de sproeijer en het oppervlak groter wordt. Om effectief virussen te kunnen bestrijden, dient de sproeikop direct over het te reinigen oppervlak geleid worden. Het is ook belangrijk om te kiezen voor direct contact voor een duur van ten minste 30 seconden op een enkel gebied op het maximale stoomniveau.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur