Filter

MerkKleur

Maat

Toepassing

Eigenschap

Inhoud
Gebruiksfreqentie


Categorie

Machinereinigers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

De sterkste reinigers voor uw machines!

Als u lang uw machines wil gebruiken, is goed onderhoud van de machine zeer belangrijk. Daarbij hoort ook het goed en correct schoonmaken van de machine. Vaak doet een grondige schoonmaakbeurt al wonderen. Door de machine goed te reinigen wordt niet alleen overtollig vuil, vocht en stof verwijderd maar inspecteert u de hele machine en neemt u eventuele andere problemen waar die onderhoud vergen. Het schoonmaken van uw machine doet u het beste met speciale machine reinigingsmiddelen. Carel Lurvink biedt machineontkalkers, koffiemachine reinigers en reinigingsmiddelen voor melksystemen in vorm van tabletten of gewoon vloeibare machine reinigingsmiddelen.

De machine reinigingsmiddelen zijn van de merken Suma, Clear en Diversey. Deze toongevende merken garanderen kwalitatief goede machine reinigingsmiddelen. Sommige machine reinigingsmiddelen zijn sterker dan andere; let daarom goed of op een dagelijkse, wekelijkse of periodieke machine reinigingsmiddelen benodigd. Wij raden aan de periodieke machine reinigingsmiddelen uitsluitend bij hardnekkige vervuilingen te gebruiken die niet makkelijk met minder sterke machine reinigingsmiddelen te verwijderen zijn. Naast de machine regelmatig te reinigen met goede machine reinigingsmiddelen is het ook belangrijk de motorolie regelmatig te verversen, vloeistoffen op peil te houden, de accu onderhouden en ook kleine problemen op tijd aan te pakken.

Vragen over welke reinigers het beste zijn voor uw machine? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur