Filter

Merk


Kleur

Materiaal

Inhoud

Creme dispensers

Crème dispensers

Crème dispensers zijn dispensers speciaal ontwikkeld voor crèmes zoals handlotions, zonnebrand of zeepcrèmes. Natuurlijk kunt u crème dispensers ook voor andere crème-achtige vloeistoffen gebruiken. Sommige dispensers zijn ook geschikt voor universeel gebruik. U kunt bij universele dispensers dus zelf kiezen waarmee u de dispenser bijvult. De creme dispensers in het assortiment van Carel Lurvink zijn kunststoffen crème dispensers van de toongevende merken Deb en Deb Stoko met een inhoud van één liter. 

Zonnebrandcrèmedispensers

Crème dispensers met zonnebrandcrème zijn bijvoorbeeld ideaal voor sanitaire ruimtes bij zwembaden. Crème dispensers bieden dus de perfecte oplossing voor bezoekers die zonnebrandcrème vergeten zijn mee te nemen. Bovendien is zonnebrandcrème nu altijd binnen handbereik waardoor mensen sneller zonnebrandcrème gebruiken en verbrandingen door de zon voorkomen kunnen worden. 

Handcrèmedispensers

Door handen vaak te wassen met zeep of door het gebruik van desinfectiemiddelen drogen de handen snel uit. Daarom is goede handverzorging belangrijk. Door handlotion aan te bieden in een crème dispenser geeft dit de mogelijkheid de handen goed te verzorgen. Wij raden u aan in een kwalitatief goede handcrème te investeren die de huid goed verzorgt en beschermd. Door middel van een crème dispenser met een goede handcrème kan uitdroging van de huid voorkomen worden en wordt de wederopbouw van de huid herstelt. Een handcrème laat namelijk een beschermingsfilm op de huid achter. Een crème dispenser is zo ontworpen dat de meest efficiënte dosering van de handlotion gegeven wordt wat bijdraagt aan zuinig gebruik.

excl. btw
excl. btw
excl. btw
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur