Tork

Carel Lurvink is leverancier van veel A-merken, waaronder Tork. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen papierproducten, producten op het gebied van persoonlijke verzorging en verpakkingsmaterialen. Ze zijn in veel branches thuis. Ze bieden bijvoorbeeld een volledige serie servetten aan voor de horeca en voor de gezondheidszorg een volledige hygiëneoplossing voor zowel het personeel als de patiënten. Het is een toonaangevend merk als het gaat om hygiëneproducten. Sterker nog, wereldwijd is het merk leidend op het gebied van professionele hygiëne en hygiëneoplossingen. Ze zijn onderdeel van SCA, leider op het gebied van wereldwijde hygiëne en bosproducten. Hiermee zijn ze ethisch verantwoord en altijd bezig met duurzame producten. De producten zijn wereldwijd in 80 landen verkrijgbaar en voldoen aan alle eisen die de hygiënesector stelt. De dispensers zijn in verschillende vormen en kleuren beschikbaar. Zo kiest u altijd een product dat uw toiletruimte verfraait.

Waarom Tork hygiëneproducten?

- Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
- Ruim aanbod voor veel branches.
- Kies voor een duurzame totaaloplossing.

Assortiment Tork hygiëneproducten

Carel Lurvink biedt meer dan 100 hygiëneproducten aan. Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horeca- en de gezondheidssector, maar ook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren Tork dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden. Tork is een merk van Essity, een Zweeds bedrijf dat wereldwijd actief is.

Hieronder lichten we graag enkele populaire hygiëneproducten uit het Tork assortiment toe. Zo bieden we Tork papier van hoge kwaliteit. De papieren producten van Tork zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, zoals handdoeken, toiletpapier en servetten. Daarnaast bieden we een ruim assortiment Tork rollen. Deze rollen papier zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden gemaakt van goede en duurzame materialen. Ze worden in veel sectoren gebruikt, zoals de voedingsindustrie en gezondheidszorg. Met een Tork dispenser kunt u papier en vloeistoffen zoals handzeep op een hygiënische manier gebruiken. Dat is niet alleen efficiënt, maar vermindert ook verspilling doordat een dispenser altijd de juiste hoeveelheid afgeeft. Voor de verschillende soorten producten biedt Tork diverse dispensers. Zo bieden we onder meer de Tork handdoekdispenser, bijvoorbeeld handig voor in de toiletruimte of keuken. Bekijk ons assortiment aan Tork producten eens!

Carel Lurvink en Tork hygiëneproducten

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt en hebben een zeer ruim assortiment hygiëneproducten van A-merken, zoals poetsdoeken, handdoekdispensers, zeepdispensers, zeepvullingen, werkdoeken en poetsdoeken. We hebben een grote voorraad Tork hygiëneproducten waardoor we uw bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op de hygiëneproducten:

• Ruim assortiment en uitgebreide keuze.
• Snelle levering en goede service.
• Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.