Tork

Carel Lurvink is leverancier van veel A-merken, waaronder Tork. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen papierproducten, producten op het gebied van persoonlijke verzorging en verpakkingsmaterialen. Ze zijn in veel branches thuis. Ze bieden bijvoorbeeld een volledige serie servetten aan voor de horeca en voor de gezondheidszorg een volledige hygiëneoplossing voor zowel het personeel als de patiënten. Het is een toonaangevend merk als het gaat om hygiëneproducten. Sterker nog, wereldwijd is het merk leidend op het gebied van professionele hygiëne en hygiëneoplossingen. Ze zijn onderdeel van SCA, leider op het gebied van wereldwijde hygiëne en bosproducten. Hiermee zijn ze ethisch verantwoord en altijd bezig met duurzame producten. De producten zijn wereldwijd in 80 landen verkrijgbaar en voldoen aan alle eisen die de hygiënesector stelt. De dispensers zijn in verschillende vormen en kleuren beschikbaar. Zo kiest u altijd een product dat uw toiletruimte verfraait.

Waarom Tork hygiëneproducten?

  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
  • Ruim aanbod voor veel branches.

Assortiment Tork hygiëneproducten

Carel Lurvink biedt meer dan 100 hygiëneproducten aan. Het merk omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horeca- en de gezondheidssector, maar ook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden. Tork is een wereldwijd merk van Essity. Bekijk ons assortiment aan Tork producten eens!

Carel Lurvink en Tork hygiëneproducten

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt en hebben een zeer ruim assortiment hygiëneproducten, zoals poetsdoeken, handdoekdispensers, zeepdispensers, zeepvullingen, werkdoeken en poetsdoeken. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op de hygiëneproducten:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren