Bad en doucheproducten

7 producten

Bad- en doucheproducten

Carel Lurvink heeft verschillende bad- en doucheproducten in zijn assortiment. Hier brengen wij onderscheidt in twee merken, La Belle Vie en Isabel.  Tevens is het mogelijk om bij Carel Lurvink ook Olijfzeep (Allepozeep) te verkrijgen. Carel Lurvink biedt ook voor de gevoelige huid een showergel. La Belle Vie Showergel natural Hypoallergeen is een showergel die de kans op een allergische reactie voor de huid of het haar vermindert. Of misschien is de La Belle Vie verzorgende proteine shampoo iets voor u? De proteïne voedt, beschermt, verzorgt en maakt het haar makkelijk doorkambaar zonder dat het haar zwaar wordt. De proteïne zorgt ervoor dat de haarvezel van binnenuit wordt gevoedt en daardoor minder poreus wordt. Verder zijn de containers te verkrijgen in 5 liter of 25 liter.
Tevens heeft La Belle Vie verschillende geuren waaronder:

Vragen over de diverse bad- en doucheproducten? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of bel naar 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag!

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren