Filter

Merk

GeurOpgietmiddel

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Opgietmiddel

Bij Carel Lurvink vindt u het beste opgietmiddel voor uw sauna. Sauna opgietmiddel of opgietconcentraat wordt op de kachel gegooid in saunacabines. Ons opgietmiddel is van het toongevende merk La Belle Vie.

La Belle Vie Opgietmiddel is een geconcentreerd product waardoor het ook wel opgietconcentraat wordt genoemd wat bestaat uit olie en een drager. De drager is vaak op water- of op alcoholbasis. Bij de opgietmiddelen op alcoholbasis moet er opgepast worden voor brandgevaar. De producten op waterbasis zijn niet brandgevaarlijk.

Hoe gebruikt men opgietconcentraat?

La Belle Vie opgietmiddelen zijn van hoge kwaliteit en absoluut veilig te gebruiken. Alle opgietmiddelen kunnen gebruikt worden in professionele sauna’s maar natuurlijk ook gewoon voor de sauna thuis. De opgietmiddelen worden aangeboden in 5 liter of 1 liter flessen. De 5 liter flessen zijn ideaal voor professionele sauna’s.

Opgietmiddel voor de sauna

Doordat opgietconcentraat zo sterk geconcentreerd is mag het ook niet puur op de kachel gegooid worden. Het moet eerst verdund worden: 5 ml opgietmiddel op één liter water.

Opgietmiddel voor aromaverdampers

De La Belle Vie producten zijn daarnaast ideaal om te gebruiken in een aromaverdamper. Hiervoor hoeven enkel kleine hoeveelheden gebruikt te worden en is verdunnen bij de meeste aromaverdampers niet nodig.

Verschillende geuren opgietmiddel

Sauna opgietmiddelen hebben een bijzondere geur.  Ze werken meestal met etherische oliën maar sommige producten bevatten ook parfumoliën die voor de intense geurbeleving zorgen. Etherische oliën wordt uit plantenconcentraat gewonnen en is dus een volledig natuurlijk geurolie.

Typische sauna opgietconcentraat geuren zijn onder andere: dennen, eucalyptus, lavendel en mint. Andere geuren La Belle Vie zijn:

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.


 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur