Filter

Merk


KleurGeur

Hammam producten

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
Hammam Viscose schuimzak Art: LBV50776
( p. st.)
excl. btw

Hammam producten

Een hammam is doorgaans een plek waar mensen zichzelf kunnen wassen en is meestal uitgerust met o.a. een stoombad (stoombadmelk). Bij Carel Lurvink kunt u diverse Hammam producten verkrijgen. Variërend van washandschoenen, kussens, olijfzeep, schuimzakken en scrubhandschoenen. Schuimzakken worden gebruikt voor een zeepbehandeling in de Hammam. De schuimzak is een katoenen zeepzak die als hulpmiddel wordt gebruikt voor het creëren van schuim. Hierbij wordt er olijfzeep in de schuimzak gedaan en vervolgens in water gedompeld. Hierdoor ontstaat er een dikke compacte schuimlaag. Carel Lurvink biedt zowel een dunne als een dikke schuimzak aan.

Ook kunt u terecht voor uw kussens. Zo heeft Carel Lurvink in zijn assortiment Hammam kussens; een kussenrol, halve kussenrol of een plat kussentje. Deze kussens zijn rood geblokt. Ook is het mogelijk om afdekdoekjes te verkrijgen. Deze zijn verkrijgbaar in zowel rood als blauw.

Voor uw zeep kunt u kiezen tussen diverse olijfzepen (Dalan Sultan, Haci Sakir), of Allepo-zepen hoe ze ook genoemd kunen worden. Olijfzeep is een 100% natuurlijke en plantaardige zeep. Welke zacht is voor de gevoelige huid. De huid word zachter, soepeler en meer veerkrachtig met gebruik van dez zeep.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur