Alle glasoppervlakken streeploos schoon met Unger

Unger artikelen koopt u bij Carel Lurvink
Professionele raamwissers, trekkers en inwassers voor een optimaal resultaat
Met de Unger raamwisser, trekker en ErgoTec inwasser reinigt u snel en efficiënt alle glasoppervlakken. Unger heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van reinigingsproducten waarbij prestatie, efficiëntie en kwaliteit gecombineerd worden.

Unger raamtrekker met verschillende wisserrubbers

De professionele Unger raamtrekker is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Het wisserrubber heeft verschillende hardheidsvormen, waardoor het product geschikt is voor het gebruik op verschillende oppervlakken en bij verschillende temperaturen. Het zachte rubber is geschikt voor gebruik bij koudere temperaturen en oneffen oppervlakken en het harde rubber is geschikt voor warmere temperaturen en gladde oppervlakken.

RVS raamwisser met vervangbare rubbers

De RVS raamwisser van Unger is een topkwaliteit product met een comfortabele rubberen handgreep en een wisser gemaakt van rubber van hoge kwaliteit dat lang meegaat. De Unger raamwisser heeft een speciaal sluitmechanisme waardoor u de rubbers en rails eenvoudig kunt vervangen. Dankzij de S-veer is het rubber stevig vergrendeld en blijft het ook na het vervangen stevig zitten. Doordat het rubber bij slijtage vervangen kan worden, gaat de Unger raamwisser zelf extra lang mee.

Inwasser met extra absorptievermogen

De Unger inwasser is verkrijgbaar in verschillende materialen met een bijzonder hoge waterabsorptie voor een snelle en goede bevochtiging van glasoppervlakken. Met de op de inwasser passende schuursponsjes kunt u hardnekkig vuil verwijderen. De speciaal voor deze inwasser ontworpen inwashoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, afmetingen en verschillende prijsklassen.

Professioneel ErgoTec Ninja glasreinigingssysteem

Het ErgoTec Ninja glasreinigingssysteem is dankzij het revolutionaire ergonomische ontwerp geschikt om urenlang intensief te gebruiken. Het handvat is perfect afgestemd op de menselijke hand en de hoogwaardige antislip-rubberen coating zorgt voor meer comfort. Aan de bovenkant van het handvat is een duimvlak geplaatst, zodat u gemakkelijk extra druk kunt uitoefenen. De mogelijkheid om grotere maten in uw handgreep te plaatsen, zorgt voor efficiënte en snelle reiniging van grote oppervlakken. De zwenkfunctie met vergrendeling zorgt voor een optimale glasreiniging, zowel met de hand als met de telescoopstang, zelfs op moeilijk bereikbare oppervlakken.
De ErgoTec Ninja inwashoes maakt deel uit van het geavanceerde en professionele ErgoTec Ninja glasreinigingssysteem. De inwashoes is multifunctioneel, ergonomisch en heeft dankzij de extra lange vezels een zeer hoog absorptieniveau.

Unger telescoopsteel voor het reinigen van glas op hoogte

Wilt u de ramen op hoogte reinigen? Met de telescopische steel bereikt u een lengte van 8,60 meter en komt u dus tot aan de derde verdieping. De innovatieve, unieke steelvorm heeft aan de hand aangepaste grepen, waardoor u ergonomisch kunt werken door optimaal gebruik te maken van uw eigen kracht. U kunt ononderbroken blijven werken, omdat de steel niet draait en u de nauwkeurige controle van uw eigen bewegingen behoudt. Lees meer over telescoopstelen in deze blog.

De juiste wisser, trekker en inwasser voor elke reinigingsklus

Afhankelijk van het te reinigen object zijn verschillende maten inwassers nodig. Bij de keuze van de soort inwasser zijn het gewicht, waterabsorptiecapaciteit en eventuele zwenkbare kop bepalend. Dankzij het uitgebreide assortiment van Unger heeft u altijd de juiste raamwisser, trekker en inwasser voor elke glasreinigingsuitdaging.

Gerelateerde artikelen: Unger raamwisser

Meer informatie

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment producten en schoonmaakmiddelen om uw bedrijf schoon te maken én te houden. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf en werkzaamheden. Heeft u vragen? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl.

Gerelateerde artikelen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren