CALU TTS triple-D wisdoek zeer effectief bij droogreiniging

Altijd schoon en hygiënisch werken
Bedrijven in de voedingsindustrie waar droogreiniging de norm is, hebben baat bij de CALU TTS triple-D wisdoek voor het reinigen van vloeren. Dankzij de structuur van de wisdoek, kan deze ook de wat zwaardere vervuiling (zand en kleine grindsteentjes) gemakkelijk aan.

Bakkerijen, specerijenfabrikanten of producten in de zuivelindustrie; het zijn slechts een paar voorbeelden van bedrijven in de voedingsindustrie waar geen water wordt toegepast voor de (tussentijdse) reiniging van vrijgekomen stof of andere vervuiling. Hedy Verbeek (sectorspecialist Pharmacy & Food): “Voor deze bedrijven is de triple-D wisdoek het aangewezen product. De wisdoek is statisch geladen en voorzien van een specifieke nerfstructuur, waardoor deze ook het wat grovere vuil meeneemt. Met de wisdoek kun je gemiddeld zo’n 50 tot 70 m2 vloeroppervlakte goed reinigen. Wij leveren deze doek in combinatie met de CALU TTS telescoopsteel en het frame met rubberen lamellen. Op deze manier is het reinigen van vloer een stuk minder belastend en bespaar je er ook nog eens aantoonbaar tijd mee.” 

Combinatie wisdoeken

Voor een nagenoeg niet vervuilde vloer leent de reguliere wisdoek zich het beste. “Bij wat grovere vervuiling adviseren wij klanten altijd de triple-D wisdoek. Beide doeken kun je heel goed naast elkaar gebruiken en je kunt ze ook makkelijk omwisselen voor het schoonmaken van verschillende ruimtes. Beide doeken kunnen namelijk eenvoudig aan hetzelfde frame bevestigd worden.”

Opname van álle vervuiling

De wisdoek heeft ook absoluut de voorkeur boven ‘even rondgaan met de stofzuiger’, benadrukt Hedy. “Zo’n stofzuiger blaast immers ook weer vervuiling uit. De wisdoek neemt álle vervuiling in zich op. Doordat je de wisdoek na gebruik weggooit, werk je altijd op een schone en hygiënische manier. We merken dan ook dat de vraag uit de markt naar deze specifieke wisdoek aantrekt; bedrijven willen zeker weten dat hun productieruimtes echt goed schoon zijn. Vanuit Carel Lurvink promoten we deze vorm van disposable cleaning dan ook al een paar jaar actief in de voedingsindustrie.

Voordelen Triple D-wisdoek

  • Dankzij statische lading wordt stof vastgehouden
  • Ideaal voor ongelijke vloeren (gevoegde tegelvloeren)
  • Neemt makkelijk steengruis en zanddeeltjes mee
  • Ergonomisch in gebruik in combinatie met de lichte, afstelbare telescoopsteel
  • Hygiënisch en snel resultaat

Gerelateerde artikelen