Carel Lurvink en Kleentec verlengen duurzame samenwerking met 5 jaar

Food - Carel Lurvink en Kleentec verlengen duurzame samenwerking met 5 jaar
Optimale hygiëne, voedselveiligheid en ergonomie
Onlangs hebben Carel Lurvink en Kleentec de samenwerking met 5 jaar verlengd. Ook de komende jaren zorgen we samen voor hygiëne, voedselveiligheid en duurzaamheid bij foodbedrijven door heel Nederland. De perfecte combinatie van de juiste middelen, materialen én specialistische kennis op het gebied van reiniging en desinfectie in de voedingsindustrie.

Volledig ontzorgen

De kern van de samenwerking is het volledig ontzorgen van Kleentec volgens de nieuwste wet- en regelgeving. Van advies en ondersteuning tot het leveren van milieubewuste schoonmaakmaterialen, desinfectie- en reinigingsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen op de ruim 120 verschillende locaties. Met onze eigen gecertificeerde opslag, transport en chauffeurs voeren wij de wensen en eisen van de medewerkers van Kleentec uit, zodat zij kunnen zorgen voor optimale hygiëne, voedselveiligheid en ergonomische werkomstandigheden.

Duurzaam ondernemen volgens de nieuwste wet- en regelgeving

Wij hebben al jaren ervaring in duurzaam ondernemen en zijn klaar voor de ESG-wetgeving. Ook Kleentec vindt het belangrijk om duurzaam en toekomstbestendig samen te werken. Daarom leveren we de bestellingen zo groen en economisch mogelijk af, met elektrische bussen en vrachtwagens die op HVO100-diesel rijden en wordt er altijd voor de meest evenwichtige milieuvriendelijke oplossingen gekozen. Verder kijken we samen hoe de voedselindustrie verspilling van energie, water en chemie kan reduceren en kosten kan verlagen.

Kennisintegratie loont

Jan Hoekstra, Sr. Customer Solution Specialist bij Carel Lurvink is zeer tevreden met deze samenwerking. “Al jarenlang zorgen we samen met Kleentec voor schone en veilige werkomgevingen in de voedingsmiddelensector. We leveren niet alleen de benodigde middelen en materialen, maar bezoeken ook verschillende productielocaties om te meten hoe het is gesteld met de hygiëne, kwaliteit en voedselveiligheid. De gezamenlijk ontwikkelde Foodscan ondersteunt ons hierbij. Op basis van de richtlijnen van ISO14001, ESG, BRC, IFS en FSSC 22000 beoordelen we verschillende aspecten en leveren we een rapport met verbeterpunten op waarmee Kleentec aan de slag kan. Ervaring leert dat de output in een foodbedrijf na het doorvoeren van alle verbeteringen met tientallen procenten kan stijgen, terwijl de recalls teruglopen. De groene samenwerking levert Kleentec en hun klanten dus extra economisch rendement op.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze samenwerking of hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op  via 053 - 303 40 53 of stuur een e-mail naar [email protected].

Gerelateerde artikelen